Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet kaloriaszamlalas nelkul...

NemFogodKitalálni kérdése:

Lehet kaloriaszamlalas nelkul fogyni? (Hosszu)

Figyelt kérdés

Rengetegen mondjak, hogy muszaj szamolni. Kb 2 eve en is fogytam Lifetilttel 12kg-t, es ott grammra pontosan kellett szamolni mindent. Akkor nagyjabol bennem maradt, megtanultam hogy mikor mennyit ”szabad”.

Lassan 1 hete, hogy elkezdtem kondiba jarni ujra, meg dietazni. Vagyis inkabb eletmodot valtottam. Muszaj voltam, tavaly februarban voltam 65-66kg, most 80-al kezdtem megint...

kondiba ugy jarok, hogy 3-4 napot megyek (mindig masra edzek), es utana 1 nap piheno nap. Emellett minden nap jarok futni.

Kondiban kb 1-1 ora 20 percet szoktam, de folyik rolam a viz, tehat nem pihengetek. Futni pedig olyan 30-35 percet lassabb tempoban.

Pl a mai evesem:

Reggel 7.00 4db virsli, plussz egy kave keves tejjel

Utana kondi olyan 9.00-tol, ott egy feherjet ittam, meg bcaa-t

Ebed 13.00: 2 merokanal frankfurti leves

Uzsonna 16.00: 2 tojasbol rantotta, plussz egy kozepes pradicsom

Vacsora futas utan, 19.00: afonyas turmix, kb 2dl tej, 50g afonya.

Nem szeretek mennyisegeket szamolni, meg kaloriat. Semmi cukrosat nem eszek/iszok, oram igy napi ~1300kcal-t szamol, amit mozgassal egetek el. Igy mukodhet?

23/N

177cm / 80kg

(Azota nem mertem merlegre allni, multhet szerdan kezdtem)

2020. okt. 5. 20:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Most reggel raalltam a merlegre. 80,3kg indultam 09.30.-an (azaz multhet szerda), most vagyok eddig 78,5kg, de most brutalis izomlazam van 😃 az elso ket nap volt, aztan ugy el is mult. Es most mara lett megint..
2020. okt. 6. 06:11
 22/31 anonim ***** válasza:
88%

Szuper!

Azért ha nem lassul kicsit a fogyás pár hét alatt (1 kg/hét vagy lassabb kéne legyen), akkor növeld a kaját.

Az izomlázzal kapcsolatban rossz hírem van, nem azt jelenti, hogy milyen jól sportoltál, hanem hogy túllőttél a célon. Szóval azt próbáld elkerülni.

2020. okt. 6. 09:03
 23/31 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy azt jelenti. Mashol mar nincs is izomlazam. En a futasra tippelek, hogy attol. Tegnap delutan kicsit probaltam ”eroltetni”.

A kajat meg igen, probalom novelni mindenkepp ha ugy van. Koszonom a segitseget! 😊

2020. okt. 6. 12:43
 24/31 anonim ***** válasza:
64%

Számolni nem kötelező, intuitíven is lehet csinálni, de csak akkor fogysz ha kevesett kcal eszel mint amit elhasználsz.

Ajánlom a kevésbé kcal sűrű ételeket amik eltelítenek és lehetőleg fehérje dúsak.

A virsli például nem ilyen...

2020. okt. 7. 00:49
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Én azt tervezem hogy napi 50 kalóriát egyek és 3 kg-ra le fogyjak. Szeretnék én lenni az első ember aki felnőtt korában érte el a leg kevesebb súlyt és nem magzati korba. Ezzel rekorder leszek.
2020. okt. 7. 01:16
 26/31 A kérdező kommentje:
24: tudom, nem surun szoktam virslit enni 😃 leginkabb tojast. Egy heten, legalabb 5 reggelire eszek fott tojast, tukortojast, rantottat, vagypedig omlettet paprikaval összesütve, vagy valmilyen friss zoldsegekkel. A virsli most csak azert volt, mert siettem nagyon
2020. okt. 7. 05:59
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha a mai étkezésed nem tipikus, ne azt írd le.
2020. okt. 7. 06:21
 28/31 A kérdező kommentje:
Irtam le peldeanak utana meg 2 napomat
2020. okt. 7. 06:49
 29/31 A kérdező kommentje:

Akkor pl meg a mait is leirom.

reggeli: 3db tukortojas, 1 kisebb paradicsom, kave+keves tej

Tizorai: kondi, ott feherje+bcaa

Ebed: rakott karfiol csirkemellböl

Uzsonna: szerintem salata megint

Vacsi: valmilyen gyumolcs turmix megint.

2020. okt. 7. 06:53
 30/31 anonim ***** válasza:
Annyira keveset eszel. 🙁
2020. okt. 7. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!