Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stagnálok! Mit tegyek?

Kérdezektőled kérdése:

Stagnálok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 hónapja keményen diétázok és edzek, - 9 kg le is adtam már. Egy hónapban egyszer van egy csaló napom, bár barátaim szerint csak akkor eszek normálisan.

Heti 5-6 × edzek, és 900 kalóriát szoktam enni, most se eszek többet,a bűntudat kerülget, ha meghaladom a 800 at. Éhesnek meg nem mondanám magam, csak elszántnak.

Tudom, lelassult az anyagcserét, ezt a tényt már elfogadtam, de mivel tudnám felpörgetni? Még - 8 kg akarok leadni (160 cm /64 kg/17 éves /lány )

2020. szept. 27. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
A kemény diétádra találóbb szó a koplalás. Ha egész nap csak feküdnél is kevés lenne a szervezetednek a 800-900. Minimum 1300-at kellene fogyasztanod. Nem csoda, hogy nem fogysz tovább. A szervezeted éhezik és tartalékol.
2020. szept. 27. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Kezdj el normálisan enni, ahelyett, hogy éhezteted magad. 1300-1400kcal-val ennyi mozgás mellett jó tempóban tudnál fogyni.
2020. szept. 27. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Ha éhezik is és tartalékol, előbb utóbb muszáj elhasználni azt is, és fogyni fog. Viszont ez nagyon nem egészséges fogyás, nem is ajánlott.

Jelenleg izomtól szabadulsz meg, mert azt nagyon nehéz megtartani, a zsírt, amíg lehet, a tested megtartja.

Próbálj meg olyan életmódot választani, amit fent tudsz tartani végig. Egészséges táplálkozás, sporttal. Lehet lassabban fog menni a fogyás, de tartós lesz, hosszútávon megéri.

2020. szept. 28. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Semmivel. Hagyd szépen a testedet a saját tempójában haladni. Én hetekig stagnáltam aztán 2 nap alatt 4 kiló lement. Nem szabad ennyire erőltetni és sanyargatni magadat.
2020. szept. 28. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért nem megy lejjebb mert nem jóa diéta. Így nem is fog.

Próbálj meg kb 1300 kalóriát enni,és fogyassz több fehérjét,szénhidrátból pedig lassabban felszívódót,rostban gazdagot.

2020. szept. 28. 15:22
 6/7 anonim válasza:
55%
Mert nagyon alacsony a kaloriabeviteled igy a szervezeted tartalekolo uzemmodba allt at. 1200-1300-1400 kaloria lenne neked az idealis.
2020. szept. 29. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

Ezt nagyon elrontottad azzal, hogy éhezteted magadat. Így kb ezer százalêk hogy ha bármennyivel is többet eszel hízni fogsz. És az se kérdés, hogy többet fogsz enni. Hosszú évekig nem fogod bírni a koplalást, mert lepusztul a szervezeted 900 kalórián.

Kezdd előről, ne számolgass kényszeresen, normálisan egyél, normális mennyiségeket, előtérbe helyezve az egészsêgesebb ételeket, és legyél türelmes. Eleinte nagy eséllyel felmegy pár kg, aztán magához tér a tested, hogy kap enni és nem kell tartalékolni minden falatot így idővel elkezdhetsz normálisan fogyni. ( Ez csak egy tanács volt azért, hogy ne jojózz évekig folyton, a drasztikus fogyókúra majd a feladás közötti visszahízás ördögi körében ragadva)

Egyébként, egészséges keretek közt sem halad mindig ugyanúgy a dolog, a fogyás sosem egyenletes. Van hogy kevesebb megy le, van hogy több, előfordul hogy egy ideig ugyanannyi, és lehetnek stagnálások is, amikor meg semennyit nem fogysz. A kulcs a türelem és a kitartás.

Általában mikor az ember felszedi a kilókat nem ellenőrizgeti folyton, hogy hány kilót hízott x idő alatt. Fogyási szándéknál se kell görcsösnek lenni, csak tudatosnak, türelmesnek és kitartónak.:) IDŐT kell neki adni, és ennyi. Ez a legegyszerűbb és egyben a legnehezebb módja is a tartós fogyásnak.:) Sok sikert!

2020. okt. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!