Nem merek kimenni futni, van valami, ami helyettesíti?
Figyelt kérdés
Szorongásos zavarokkal küzdök, nem merek kimenni futni, pedig nagyon szeretnék, amúgy nem kell fogynom, csak nem tudtam hová írjam.2020. szept. 27. 00:01
1/13 anonim válasza:
Lehet venni futópadot otthonra.
2/13 A kérdező kommentje:
Nincs rá keretem :(
2020. szept. 27. 00:42
3/13 A kérdező kommentje:
De már gyűjtögetek.
Addig?
2020. szept. 27. 00:42
4/13 A kérdező kommentje:
Egy év még, mire összejön, addig valami?
2020. szept. 27. 00:43
5/13 anonim válasza:
Gondolj bele abba hogy mennyire fogod bánni azt amit kihagytál a szorongás miatt most nem csak a futásra gondolok de ha már futni se mersz kimenni pedig szeretnél az nem jelent jót sajnos.Ha egyszer legyőzöd ezt a félelmed rá jössz hogy ebbe nincs semmi félelmetes és talán ki mész legközelebb is futni.
6/13 anonim válasza:
Keress magadnak társat a futáshoz, akkor talán elmúlik a szorongás.
7/13 anonim válasza:
Ha formásodni szeretnél, vegyél egy pár súlyzót és eddz otthon.
8/13 A kérdező kommentje:
Én csak szeretek futni. Jól esik. De nem merek. Nincsen egy barátom se, se senkim, senkivel nem tudok futni menni.
Valami olyanra gondoltam, mikor azt írtam, hogy helyettesítés, ami ugyanolyan szabadságérzést és felszabadulást adja, egyben megnyugvással tölt el.
Köszönöm, hogy írtatok.
2020. szept. 27. 10:46
9/13 anonim válasza:
Pszichológus, egy életre megnyomorítana a szorongás.
10/13 anonim válasza:
Akár kutyát is beszerezhetnél, aki a szorongásod, mozgásigényed társa lehet, mindketten felszabadulnátok közös társas programokkal, sétával, futással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!