Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak engem zavar?

Csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Csak engem zavar az, hogy itt Gyakori Kérdéseken majdnem hogy minden ételre találok egy kérdést hogy:

- eZ mOsT hÍzLaL?!!

Édes istenem, nem kéne ennyire komolyan venni azt a rohadt fogyókúrát!

Nem is válaszokat, hanem inkább vélemenyeket várok erről a dologról.

2020. szept. 25. 21:12
 1/10 A kérdező kommentje:
btw, nem tudom hogy GyK miért tette ezt a fogyókúrák kategóriába. :P
2020. szept. 25. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Nem csak tegedxd de majd rafognak jonni, hogy pl azaz egy csoki miatt nem szednek fel 10kgt:)

De ido kell, en is elejen annyi kerdest irtam ki vele kapcsolatban, es figyeltem hogy nem jo ut fele mentemxd

2020. szept. 25. 21:22
 3/10 Tabbouleh ***** válasza:
87%

#2, ha minden nap így állnának hozzá, akkor bizony attól az extra kis csokitól szaladhat fel rájuk jó pár kiló..

Az miért baj, ha végre le akarnak fogyni és komolyan veszik?

Amúgy szerintem pozitív megerősítést, visszaigazolást várnak, mert bizonytalanok és ugye kell a támogatás.

2020. szept. 25. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
De miért zavar téged? Számtalan buta/fölösleges kérdés van itt. (szerintem) De attól, hogy szerintem buta vagy fölösleges, azt feltételezem, hogy a kérdező számára fontos/érdekes. Miért kéne fájnia/zavarnia engem az ilyen kérdéseknek? Egyszerűen tovább görgetek.
2020. szept. 25. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 De engem az zavar hogy majdnem MINDEN ételhez van egy ilyen kérdés.

PL:

Az uborka hízlal?

Az alma hízlal?

A brokkoli hízlal? (ÉRTED BAMMEG A BROKKOLI!)

2020. szept. 25. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a sokak által olvasott bulvárcikkeknek jócskán lehet hozzá köze. Tudod, azok a fajták, amiknek ilyesmi címe van: "Ezeket edd/kerüld a hatékony fogyás érdekében". Akik még nem jutottak el odáig, hogy értelmesebb forrásokból tájékozódjanak, könnyen elhiszik az ilyen szenzációhajhász cikkek állításait. De már az is valami, hogy itt megkérdezik, sokan idáig se jutnak el.
2020. szept. 25. 23:18
 7/10 A kérdező kommentje:
reee
2020. szept. 26. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Háát ezt nevezik unalomnak:)
2020. szept. 26. 21:23
 9/10 anonim válasza:
Szerintem azért van ilyen sok kérdés a témában, mert nagyon sok a testképzavaros (főleg fiatal lány). Tudatosítani kellene bennük, hogy attól hogy diétáznak/fogyókúráznak, még nem a világ vége, ha néha esznek valami egészségtelenebbet, és élvezik az ételeket, nem csak kalóriákat számolgatnak görcsösen.
2020. szept. 27. 13:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Azért egy kicsit sajnálom őket, hogy testképzavaruk van. Nem ők, hanem a hülye kérdéseik idegesítenek engem.
2020. okt. 3. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!