Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem...

Miért van az, hogy engem nagyon zavar/idegesít az, ha tételezzük fel van egy túlsúlyos ismerősöm vagy epp barátnőm kit nem zavar az, hogy ő túlsúlyos?

Figyelt kérdés

Nyugodtan írhatom,hogy életem a fogyókúrárol szól,rengetegszer lefogytam,ám mindig visszahíztam,igaz rajtam csak 10kg felesleg volt csak,de úgy képtelen voltam magam elfogadni,nézni se bírtam mikor egy kövér nő boldogan eszik,mikor en bűntudattal nyeltem le a falatokat. Azota szerencsere sikerult tartosan lefogyni,de azota se birom nezni ha egy kover boldogan eszik...vagy hogy boldogan él,számomra koveren nincs boldog élet.

Mi az oka annak,hogy én ezt igy gondolom?

2016. jún. 16. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hat szar ember vagy :/

attol hogy te nem voltal kepes boldogan elni koveren, mas meg lehet hogy tud.. nem kene hogy fajjon mas ember boldogsaga

koncentralj magadra, orulj hogy te lefogytal, de a barataidat tamogatnod kene..

2016. jún. 16. 19:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szar ember mert en nem sirankozom mint a tobbi dagadek es almodozok ,hogy dejo lenne....en TETTEMERTE mert okis sovanyak akarnak lenni de nembirjak abbahagyni a falast es ez bosszant..mit sir ...tegyen erte nem sirnikell
2016. jún. 16. 19:38
 3/13 savanyújóska ***** válasza:
Meg is válaszoltad a saját kérdésed: "számomra koveren nincs boldog élet". Ezek után természetesen zavarni fog, ha más kövéren boldog, hiszen nem érted, és úgy árzed, helyettük is idegesít, hogy hogy lehetnek így boldogok. Nagyon sokszor van ilyen, ha indokolatlanul idegesít valami, és nem tudsz rá racionális indokot, akkor először magadban nézz körül alaposan, hogy miért is idegesít az az adott dolog valójában. Azt, hogy számodra miért nem elfogadható a kövér élet, én nem tudhatom, viszont annyit tudok tanácsolni, hogy tnauld meg elengedni a másikat, abszolút nem a te ügyed, hogy ő kövéren boldog-e, vagy sem, pl. simán lehet, hogy ő azt nem érti, te ilyen vékonyan hogy lehetsz bioldog. De a trükk a dologban, hogy mindanddig, amíg boldog vagy, és ezzel nem közvetlenül nem zavarsz másokat, addig azt tehetsz amit akarsz, cserébe másoktól is el kell fogadnod ezt.
2016. jún. 16. 19:43
 4/13 anonim válasza:
Ettől függetlenül lehetsz bunkó. Nézd, én is edzek, és szigorúan étkezek, semmi szemét táp, de ettől még nem dörgölöm a kövér ismerőseim orra alá, hogy szánalmasak vagytok, kiváltképp, ha még egymás közt terjesztik is a "diétás" hülyeségeiket. Ha kérik, segítek (sosem kérik), ha nem, akkor meg rájuk hagyom. Nem kell direkt szemétkedni.
2016. jún. 16. 19:43
 5/13 savanyújóska ***** válasza:
P.s.: Ha kövér és sír, az egy másik dolog! Akkor joggal nézhet rá morcosan bárki (bár azzal az erővel akár segíteni is lehetne neki), de ha boldog és elégedett, akkor szerintem (!) nincs jogod megbélyegezni, és forrni miatta, amíg ő nem tesz hasonlót.
2016. jún. 16. 19:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszolo koszonom a valaszod,pontosan ilyen valaszokat varok mint a tied,vagy hasonlokat :)
2016. jún. 16. 19:45
 7/13 anonim ***** válasza:
A faxt akar mindenki sovány lenni, nekem életem legboldogabb időszaka jött el,mikor végre sikerült magamra szedni plusz 6 kilót, hogy legyen jó kerek fenekem meg nagy cicim,azóta megbámulnak pasik, önbizalmam is több, szeretem így magam. Sok férfi szereti a tőlem sokkal de sokkal teltebb nőket is, sok nő van úgy vele,hogy szereti magát molett alkattal is. Ezeket a "de úgyis sovány akar lenni" dolgokat csak te látod bele,mert magadból indulsz ki,hogy ez az egyetlen dolog az életben,ami boldogságot eredményezhet. Ha valaki boldog ducin is,mit fáj az neked? Ha csak nem azért,mert valahol legbelül te is tudod,hogy nem a fogyástól lesz teljesebb az élet...
2016. jún. 16. 19:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Leakar mind fogyni....kerdezik feszt hogyan sikerult..elmondom hogy erre 3 nap utan sirnak h nekik ez nem megy stb es fal tovabb... :/
2016. jún. 16. 19:47
 9/13 anonim ***** válasza:

No ez amit utóbb írtál, ez még érthető, de akkor se zavartasd magad, ez az ő bajuk.

De ha valaki jóízűen eszik kövéren s téged a fogyózgatásaid miatt zavar, az inkább irigységnek tűnik, no meg a különböző hozzáállás problémájának is...

Simán lehet az ember kövéren is boldog, ebben nem látok semmi különöset. Engem se zavart a feleslegem szinte soha, viszont amikor rájöttem, hogy hogyan van esélyem változtatni rajta, le is ment a nagy része...

Aki sír, de a világon semmit nem tesz érte, az szánalomra méltó.

2016. jún. 16. 20:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Kitudja...talan lehet azert zavar ennyire mert a csaladom engem bantott szavakkal mig nem fogytam le...ezekbol ideznek fel párat...(ezeket a családtagjaim mondták!!!.

"Nem szegyenled magad hogy igy el vagy hizva es eszel?"

"Ha igy neznek ki mint te kisemennek az utcára se"

"Mikor fogsz isnet lefogyni? Ideje lenne"

"Sovanyabban néztél ki valahogy"

"Addig nem kapsz uj ruhat mig le nem fogysz,kovereknek ugyiscsak zsákokat lehet kapni"

Ugyebar mondtak ezeket mikor lefogytam de sajnos visszajott

Miota tartom csak azzal piszkalnak,hogy vissza ne merj hizni!!!

2016. jún. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!