Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már az anorexia jele...

Ez már az anorexia jele lenne? Többi lent.

Figyelt kérdés

Bármit eszek, bűntudatom van..régen imádtam enni és sosem érdekelt, mikor,mit,mennyit. (ez meg is látszódott) Emiatt elkezdtem életmódot váltani, de sajnos rosszul csináltam, koplalással, 1200 kcal körül ettem. Mióta többet eszek (1400-1800 kcal), bűntudatom van, hogy ennyit eszek és félek,hogy visszahízok. Folyamatosan az evésen jár az eszem, alig várom, hogy ehessek, de közben rossz is, nem tudom ezt az érzést másképp leírni :S Ha megyek valahova, akkor is azon gondolkozok, hogy amikor haza érek ehessek, illetve számolom, hogy mennyi idő telik el két étkezésem között. Úgy érzem, rámegy az egész életem. :( Összesen 12 kg-t fogytam kb 3 hónap alatt, akkoriban heti 4x jártam súlyzós+kardiós edzésre. Már csak heti 3x 1 óra aerobicra járok.

A családi/baráti körömben senki sem vette észre,hogy evési zavarokkal küzdök, fogalmam sincs mit tehetnék, kérlek segítsetek! :(

Köszönöm annak, aki elolvassa a történetemet. Negatív kommenteket nem kérek, az nem fog segíteni! Sőt..

20/L

2016. márc. 23. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:

szerinem lelki problemaid vannak. hulyeseg nelkul pshihomokus meglatogatasa jot tenne. es nem, NEM szegyen! a tested mellett a lelked/tudatodat sem szabad elhanyagolni.

amugy mit csinalsz hogy ennyi idod van a kaja gondolni? nekem mint mernoknek sulyos problemak megoldasanal eszembe se jut a kaja se a viz.

2016. márc. 23. 13:57
 2/4 alexamills válasza:
Szia, en 16 eves vagyok, 156cm es 41kg anorexiat veltek felfedezni nallam. Egy nap csak egyszer ettem egy kistal gabonapehelyt altalaban. Ha tobbet akartam hihetetlen rosszul voltam, hanyingerem lett folyton. Volt, hogy egy pohar viz is eltelitett. A szuleim nekem szerencsere eszrevettek. Probaltak ram hatni, de sehogy se ment, ket het elteltevel sirva mentem anyahoz, hogy nem tudok enni buntudatom van miatta, segitsen. Elmentunk orvoshoz ott a pszichiatriara kuldtek. Most ott allok, hogy 1kilot kell felhizzak aprilis 13.-ra ha nem be kell fekudjek a szanatoriumba, azt meg persze nem akarom. Nagyon nehez idoszak, de en is meg ha konnyek kozt is, de megeszem amit meg kell egyek mert muszaj. Akarsz jovot, nem? Akkor enned kell. Nekem mar meg se jott a menstruaciom, szamtalan oka lehet, de valoszinu, hogy ez miatt nem. En meg tervezek a jovoben 24-25evesen gyereket. Es te? Gondolj a jovodre!!!
2016. márc. 27. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon sajnálom, ami veled történt/történik. Mihamarabbi gyógyulást kívánok!! Köszönöm, hogy megosztottad velem a történetedet, tényleg nem játék ez az egész. Sajnos menstruációm nekem sincs, tavaly szeptember végén volt utoljára... a héten megyek teljes hormonvizsgálatra, 3 hét múlva kiderül, mennyire tettem tönkre magamat.:/
2016. márc. 28. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
#1 4 órában dolgozok, illetve heti 3x járok felnőttképzésre. Szóval sok szabadidőm van, de teljes munkaidős munkát nem bírok bevállalni az iskola miatt. :/
2016. márc. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!