Ettől ugye nem lehetek anorexiás?
Figyelt kérdés
1 hete elkezdtem diétázni hozzá tornázni mert nem látom az alakomat szépnek... 45kg vagyok ami a 155 cmhez nem túl vékony. A tornákat végig csinálom több videóra napi 1 óra kb, nemsokára futni is szeretnék menni. De az egyetlen ami nem megy az a diéta... mindenben a kalóriát nézem szinte már betegesen. A napot egy almával indítottam ez elég a sulira tehát ott nem eszek. Mikor hazaértem nem bírtam ki, hogy ne egyek rengeteget... bepánikoltam bűntudatot éreztem, hogy ettől hízni fogok, rohantam a wc-re.. Ezután kibírtam, hogy ne egyek csak gyümölcsöt, málnát, almát, meg tejet ittam. De most este.. nem bírtam ki, hogy ne egyek csokis kenyeret, viszont az utolsó falatokat sokszor megrágtam és kiköptem. Ez nagyon veszélyes? Olvastam már erről a diétáról régebben valahol.2016. febr. 16. 22:00
2/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok rá büszke de meghánytattam magam , aztán megfogadtam, hogy soha többé én még élni akarok, és inkább szerzek önuralmat, de ez az ami nem megy
2016. febr. 16. 22:08
3/3 anonim válasza:
Üdvözöllek a bulímia kapujában. Ha lehet, maradj kívül, rettenetes dolgok történnek idebent és a vége a teljes önutálat. Ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!