Lehetek kövéren is anorexiás?
az anorexia nemcsak abból áll, hogy vki nem eszik, vagy nagyon lefogy. ennél sokkal összetettebb problémát jelent.
az anorexián kívül vannak más evészavarok is a nagy falási rohamoktól a szelektív étkezésig bármi. az biztos, hogy neked nem reális a testképed.
én is fogytam sokat (illetve visszafogytam a normál súlyomra - cukorbetegséggel összefüggően meghíztam). azt kell tudnod, hogy a magamról alkotott képem milliószor nehezebben alakult át, mint az, ahogyan lefogytam.
sokkal könnyebb leadni 40 kilót, mint elhinni, hogy leadtuk.
én azt javaslom, ne foglalkozz magaddal annyit. nézz körbe a világban, kikkel tudsz barátkozni, kiknek tudsz segíteni, adni magadból. ha megdicsérnek, hidd és fogadd el - de ne spilázd túl ezt az egészet.
nem soványnak kell lenni, hanem egészségesnek!!!
harmadik voltam.
annyit még, hogy valószínűleg két okból kifolyólag híztál vissza:
- rossz fogyókúrázási módszert választottál, és kamatostul visszamászott rád minden
- nem változtattál az elhízáshoz vezető életmódodon (nem mozogsz, nem megfelelő minőségű és mennyiségű ételt eszel).
Ööööm.Nem.
Bár az anorexia ténylegesen nem az,hogy az ember nem eszik.Vagyis nm csak erről szól.És szerintem neked van egy kis testképzavarod,de ez nem anorexia.Lehet,hogy még csak nem szoktad meg az új tested,és ezért van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!