Anorexiás lehetek vagy más?
Az előző kérdéstől inspirálva írom mentális egészséghez meg azért mert nagyon sokan mondják rám amikor meglátnak hogy anorexiás vagyok
FIÚ vagyok 174 centi 48 kiló , 20 éves
vannak depressziós napjaim amikor 1-2 napig egyáltalán nem eszek semmit max 3-4 tábla csokit, de általában napi 1x étkezem , gyümölcsöt csak tv-ben láttam meg egyébként is elég egészségtelen dolgokat eszek viszont a vérképem nem mutatott ki semmilyen vitaminhiányt
konditerembe is járok heti 2x de nem látszódik meg egyáltalán
ki mit gondol ?
Ennyiből nem lehet megállapítani. Miért nem eszel? Nem vagy éhes, rossz kedved van, vagy kövérnek látod magad, fogyni szeretnél?
Már bocs, de a vérkép-dolgot én nem veszem be. 48 kilósan biztosan van valamilyen probléma, ki kellett volna mutatnia.
pedig hidd el , régebben volt vashiányom de idén már az se , pedig most olyan vérvételen voltam ami ilyen összetettebb , mondjuk én nem tudom mi a különbség nem értek hozzá
hogy miért nem eszek többet , olyan 11 fele szoktam kelni , utána vagy 3-4 óráig hányingerem van még jóhogy nem eszek , aztán ebéd 4-5 fele , és az kitart utána , nem vagyok éhes egyáltalán , és koleszos vagyok(azaz már nem ,de évközbe) úgyhogy nem azért mert nem rakják elém a kaját akkor éhenhaltam volna az első héten :D
Minden reggel hányingered van? És nem jutott még eszedbe, hogy ez nem egészséges?
Menj el orvoshoz. De ez nemanorexia szerintem. Az anorexiások azért nem esznek, mert kövérnek látják magukat...a csokihoz meg aztán tuti hozzá sem nyúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!