Miért szeretnék anorexiás lenni? Vagy már az lennék?
Figyelt kérdés
Semmi nem azzal kezdődött, hogy húú, most anorexiás akarok lenni. Csak szép vékony, hogy tetszek annak a fiúnak, aki nekem hónapok óta tetszett. Úgy kezdődött, hogy csak eleinte tornáztam itthon, majd amikor sikerült lefogynom 47 kg-ra, akkor újra elkezdtem enni, és 1hónapig tudtam tartani a súlyomat, majd megint visszahíztam.162 cm vagyok. Az egyik ilyen visszahízás után volt az, hogy a próbán ketten ültünk az asztalon, én a sarokban, ám nekem jelenetem volt, így ki kellett onnan jönnöm, majd mikor visszaakartam menni, akkor azt mondta: ej, de széles vagy te! Persze ugratott, ám nem tudhatta, hogy nekem a súlyom nagyon kínos kérdés. Így áprilistól kezdve kemény fogyóba kezdtem, és mostanra elértem a 43 kg-ot, ám nem akarok megállni 40 kg-ig. Igaz, már egy hónapja van barátom (nem az a srác, aki annó ugratott) és neki így is, úgy is tetszek, de én még mindig fogyni akarok, nem érzem jól magamat a bőrömben 48 kg-san. Enni eszek, nem csinálom azt, hogy napokig semmi, max.1 napot hagyok ki, akkor is csak gyümölcs, kávé-t iszok max. A hasam már jól néz ki, de 48 kg-san undorító volt, legszívesebben az egészet levágtam volna. Gyakran volt az, hogy tükör előtt ütögettem, és azt kívántam, bárcsak eltűnne onnan. Kérdezem magamtól, jól csinálom-e ezt? Fiúk terén mindig is félős voltam, vagyok, éppen emiatt, mert ronda a testem. Utálom magam. Nem tudom, a fiúknak mi tetszik? Egyik haverom azt mondta még régebben, hogy így is alig lát, nehogy foggyak, de én fogyni akarok.2010. júl. 7. 19:53
1/10 anonim válasza:
Miért akarsz fogyni? A súlyodhoz kb. 50 kg is megfelelő lenne, bár nem láttalak, biztos gyönyörű vagy. Aki azt mondta, hogy széles vagy, azt képen törölhetted volna, mert egy nagy paraszt. A haverodnak van igaza. Ha nem javul a helyzeted, és továbbra is fogyni akarsz, érdemes felkeresned egy étkezési tanácsadót, vagy végső esetben egy pszichológust.
2/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz! Oo Én legutóbb 50kiló voltam és így látszanak néha a bordáim. A hasra meg izom kell és akkor szép lapos lesz. De te beteg vagy, úgyhogy hiába mondom. És igen, ez már anorexia. Még most menj szakemberhez, és akkor a szervezetedet talán még nem teszed teljesen tönkre.
3/10 anonim válasza:
téged megerőszakoltak vagy milyen trauma ért? Menjél pszichológushoz, mert veszélyes, amit csinálsz.
4/10 anonim válasza:
Én mit nem adnák, ha legalább 50 kg-ra hízhatnék, s nem lennél ennyire vékony mint most!!! 42 kg vagyok és 165 cm.
5/10 A kérdező kommentje:
162 cm vagyok, és mikor 48 kg voltam, akkor tökre hurkázódott a hasam, és nagyon szar érzés volt =S Nem voltam boldog... most sem vagyok nagyon az... Nincs értelme az életemnek, olyan ürességi érzésem van sokszor... =(
Talán emiatt csinálom ezt, nem tudom... :(
2010. júl. 7. 20:52
6/10 anonim válasza:
Attól van üresség érzeted, hogy üres a gyomrod. Ilyen magassághoz kb. 55kg az ideális testsúly alsó határa. Mindenképp menj orvoshoz, a saját érdekedben.
7/10 A kérdező kommentje:
Egy: nagyon sokat hasizmozok, és eszek,csak nem sokat. De eszek.
2010. júl. 8. 09:41
8/10 anonim válasza:
pszichológus.(egy volt anorexiás)
9/10 anonim válasza:
irigyellek amiatt hogy te a kövérséged miatt vagy CSAK boldogtalan....ha megvan mindened a szüleid is élnek a családod szeret és van sok sok jó cuccod akkor örülj annak és gondolj bele hogy mások miért lesznek depressziósak és boldogtalanok..ne hari de nem vagy te elkényeztetve egy kicsit....?
10/10 A kérdező kommentje:
bocsi, de a szüleim nem élnek együtt, minden cuccomat saját pénzből veszem... pf... elkényeztetve?! sosem voltam, már megbocsáss...
2010. júl. 11. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!