Miért van az, hogy engem nagyon zavar/idegesít az, ha tételezzük fel van egy túlsúlyos ismerősöm vagy epp barátnőm kit nem zavar az, hogy ő túlsúlyos?
Nyugodtan írhatom,hogy életem a fogyókúrárol szól,rengetegszer lefogytam,ám mindig visszahíztam,igaz rajtam csak 10kg felesleg volt csak,de úgy képtelen voltam magam elfogadni,nézni se bírtam mikor egy kövér nő boldogan eszik,mikor en bűntudattal nyeltem le a falatokat. Azota szerencsere sikerult tartosan lefogyni,de azota se birom nezni ha egy kover boldogan eszik...vagy hogy boldogan él,számomra koveren nincs boldog élet.
Mi az oka annak,hogy én ezt igy gondolom?
Na megválaszolod azért lassan a saját kérdèsed....
Azért gondolod így, mert a T. Családod ezt súlykolta beléd. Hogy szar vagy, dagadt vagy, nem èrsz semmit, amíg le nem fogysz. A szavak nagyon mély sebeket tudnak okozni.
Valahogy el kéne engedned ezt a dolgot, levezetni, vagy kibeszélni a dühödet. Pl a család felé, én biztos nem hagynám, hogy így ekézzenek. De ez én vagyok.
Jómagam is fél életemet jojózással töltöttem, végül 56 kilótól szabadultam meg, tehát kb osztódtam ;) kínkeservesen, kb 2 év alatt! Soha nem bántott senki a súlyom miatt, legalábbis szemtől szembe nem.
És igen, nekem is mindenki ámul, bámul, kérdez. De ha elmondom, hogy nem fogyókúráztam, életmódot váltottam, több mint 2 éve már, tisztán étkezem, heti 4x sportolok, súlyzózók, nem liftezek (7.en lakunk) akkor csak legyint, hogy á... és jönnek a kifogások.
Én nem haragszom rájuk, mert 1. nem érdekelnek mások, és mióta ehhez tartom magam, sokkal boldogabb az életem, 2. TUDOM milyen nehéz, halogattam énis, túl sokáig :/
Örülj inkább a magad sikerének, koncentrálj a saját életedre.
Valahogy nem érzem az írásodból, hogy Te boldog lennél, hiába fogytál le...
Inkább erre koncentráld az energiáidat!
A boldogságot szerencsére nem kilóra mérik ;)
Engem nem zavar hogy dagadt vagyok :D
Sőt én így akarok kinézni: [link] :DDD
Szerintem az a bajod, hogy te lefogytál és még mindig boldogtalan vagy míg más hájasan is boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!