17-éves vagyok és 75 kiló? 175cm vagyok igaz nem annyira látszik rajtam de viszont engem zavar nagyon! A többi lent
Ahogy előző írta, egészséges életmód. Próbáld kerülni a snackeket, de ne koplalj, a te korodban az még nem jó.
Mutatsz magadól egy képet?
Minek irtok olyat, hogy dagi mikor nem is látjátok, hogy néz ki? Én 168 cm vagyok és 73 kg. Attól, hogy súlyfeleslege van valakinek még nem biztos, hogy kövérnek hat, rajtam is egyenletesen oszlik el és általában 5-10kg-mal kevesebbnek tippelnek. Viszont tudom, hogy ez nem az ideális súlyom, mert eredetileg vékony alkatú vagyok, úgyhogy mindent megteszek annak érdekében, hogy letornázzam 60kg-ra. Viszont nagyon fontos, hogy megbékélj a testeddel és ne utálattal akarj lefogyni, és ne tűzz ki irreális célokat. Mi történne ha 65 kg-ig mennél le? Semmi az égadta világon, mert nem tudja senki hogy hány kiló vagy. :D Én is 17 éves lány vagyok, ezidáig destruktivan fogtam fel a fogyókúrákat, mert a bizonyitási vágy vezérelt. "Majd ha vékony leszek elfogadnak" Majd ha vékony leszek, boldog leszek" "Majd ha vékony leszek, abba hagyom az éhezést" "Majd ha vékony leszek, majd megérdemlem, hogy ember módjára kezeljem magam". A lényeg az hogy már most szeretettel és elfogadással kell önmagadhoz állni, és csak önmagadhoz viszonyitani magadat. A forditott pszichológia mindig igaznak bizonyul. Minél inkább a vékonyságot hajszolod, és azt a téves hitet, hogy majd akkor jobb leszel, annál inkább küzdeni fog a tested a túlélésért, majd egy idő után feladod a koplalást és újból meghízol. Viszont ha elfogadod a testedet és arra koncentrálsz hogy normálisan, egészségesen és változatosan egyél, akkor egy idő után egyensúlyba kerül a lelked is és kevesebbet fogsz kivánni, visszafogysz az egészséges súlyodra.
De ez mindennel igy van az életben. Pl. valaki minél gazdagabb és sikeresebb akar lenni, annál szegényebbnek és sikertelenebbnek érzi magát. Ha megbékélsz a jelennel, és elfogadod önmagadat, akkor magadhoz vonzod a pozitiv változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!