Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet vízzel megenni a...

Hogy lehet vízzel megenni a zabkását?

Figyelt kérdés
Nekem nincs íze:(. Valami tippet tudtok adni?
2020. szept. 20. 20:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Natúr laktózmentes kefir, őrölt fahéj. zabpehely. Este összekeverem, be a hűtőbe, reggel hidegen enni imádom. A zabpelhely megdagad, megpuhul, és nagyon finom a kefirrel és a fahéjjal.
2020. szept. 21. 05:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/25 anonim ***** válasza:

Az én kedvencem 40g zabpehely,annyi forró víz amennyi ellepi és 50-70gramm ribizli. Így forróvízzel össze és hagyni állni amíg megpuhul. Nagyon finom. ☺

És igen,én is csak belepofázok,meg dagadt szar vagyok 😁 ja nem,98kg-ról fogytam 57-re és 172 cm magas vagyok .Ilyeneket ettem,mert a csirkemell-rizs kombó már öklendezést okozott 1 hét után 😁 Sőt,bármilyen,bárhogyan elkészített csirke.A rizst meg alapból utálom. Lettek főzelékek,sült husik(nem csak csirke) fasírtok (áztatott kenyér,morzsa helyett hús+zöldségek)

Nem csak a "mmmhhh csirke+rizs+kondibérlet,fekvenyomás 150 kilóval (igaz a lába olyan mint egy csirkének) +insta fotók a terem tükrében xy "tápszer"gyártó derékig kivágott izomtrikójában feszítve.

Nem szeretnék vitatkozni,sem általánosítani,de ez a gyakoribb.

Fogjuk fel,értsük meg,hogy rohadtul nem vagyunk egyformák. Van aki gyúr és fasza teste lesz vagy ettől és attól az ételtől leszálkásodik. A másik pedig nem. Ami egyiknek jó másiknak nem biztos. Próbálgatni kell. Lehet a kérdező jól lakik zabpehellyel,ami mellesleg egészséges,rostban gazdag,hosszú felszívódású ch. A kérdező egy szóval sem írta,hogy x gramm zabpehely után megy 5 órán át gyúrni.Ha csak a mindennapi teendőket csinálja bőven elég a zabpehely.

2020. szept. 21. 05:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én fele-fele arányban tettem hozzá vizet meg tejet. Utána csak tejjel főztem.


Fahéjjal, banánnal (pürésítve) vagy felfőzött édesítős gyümölcsökkel (lekvárként) ettem.


De igazából sehogy se ízlik, én inkább eszek egy sonkás szendvicset.

2020. szept. 21. 05:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte fele-fele arányban vízzel és tejjel csináltam, aztán fokozatosan váltottam át vízre, így meg lehet szokni, de tejjel mindig finomabb lesz persze... :) sok fahéj, gyümölcs elveszi a semmilyen ízét.


Az meg, aki beírta ide, hogy szárazon eszi a zabpelyhet, azon nagyon jót röhögtem, jól indult a reggel, köszi:D vizuális típusként azonnal megjelent előttem a jelenet :D kb mint sajtreszelovel rejszolni :D

2020. szept. 21. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is vízzel csináltam az elején. Aztán kísérletezgettem. Most úgy csinálom, hogy fél tej, fél víz. Gyümölcsökkel szoktam feldobni, fahéjjal, vagy egy kis kanál kakaóval. Mazsolát, mandulát, mogyorót is tehetsz bele. Le leszek pontozva ( de van mikor egy kis kanál porcukrot teszek rá). Most nem attól a kanál cukortól leszel beteg, vagy elhízott. Egyébként a kávémba is édesítőt használok. Másformában cukrot nem eszem. Próbáltam a kásámba is édesítőt tenni, de olyan utóíze van, hogy majd elhányom magam. Nézegess esetleg recepteket. :)
2020. szept. 21. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!