Kérlek írsz olyan zabkása recepteket amiket este kell elkészíteni?
Ugyanaz a recept, mintha reggel keszitened, csak ezt eleg osszeonteni es nem kell felfozni.
Zab+tej/novenyi tej/viz ezeket osszekevered, majd izles szerint izesited. Beteszed a hutobe, reggel kesz fozes nelkul.
Ehhez kell recept??? LOL
Annyi tejet öntesz rá, amennyit szeretsz. Az ízesítés szintén ízlés kérdése...
csak az a baj vele, hogy hőkezelni kellene, mert tulajdonképpen nyers összelapított gabonamag.
ha hőkezelés után vársz vele egy fél napot, elkezdődhet a fermentáció, más szóval tejsavas erjedés, ami egy nagyon hasznos folyamat, és így sokkal jobb lesz, de ha teszel bele ezt-azt, például állati tejet, az nem biztos, hogy használ neki.
Hogy konkrét példát írjak, én így szoktam csinálni:
Egy kis müzlistálba beleöntök 1 dl tejet, belekeverek 35 g zabot, 1 ek chiamagot, 1 ek keserű (holland) kakaóport, 1 csapott ek édesítőszert. Összekeverem, beteszem a hűtőbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!