Hogy lehet vízzel megenni a zabkását?
En is probaltam de borzaszto..
Viszont nekem van egy tippem ha kevesebb tejet szeretnel fogyasztani.
Fozd fel vizzel, vagy mikroban keszitsd el vizzel, es keszitsd el nagyon surure.
Ezt higitsd egy ici pici tejjel.
Igy a tej ize dominal, viszont lenyegeben alig egy-ket korty tejet, ha felhasznaltal hozza.
Nekem igy izlik, ugyanolyan, mintha tejjel keszult volna.
1) ne főzz belőle kását, mert az ellenkezik a fogyási célokkal
2) ha fogyni akarsz, ne is egyél zabot. 360kcal/100g
3) az egészséges élet nem az ízekről szól. Nem kellett volna felhízni, és most nem lennének ilyen kérdéseid.
Dehogy.
Nem foglalkozom a Norbival.
De ha igaza van, akkor valljuk be. Nem mas hibája hogy disznó lett belőlem.
Nem is más szenved, hogy lefogyjon hanem én.
A többi hozzászólása igaz
Hizlal.
Ne egyél ezt, ne edd azt, de azt se edd mert az sem jó. Ne menjünk bele ezekbe, mert a végére az fog kijönni hogy mosolyogva fotoszintetizáljunk.
Ha kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz. Kész. Teljesen mindegy hogy mit eszel, amíg nem léped át a kereted addig fogyni fogsz és pont.
A zabpehely nagyon is egeszseges gabona, egesz delelottre biztositja a lassu CH-t, tehat fogyasohoz nagyon is idealis!
Novennyi tejjel keszitsd, edesitovel, fahejjal, vaniliaval, de akar rakhatsz bele pici mogyorot, mandulat is, alacsony kaloriatartalmu bogyos gyumiket.
Boven eleg loketet ad ebedig es szuper egeszseges.
Látszik, hogy nem kellett nagy sulybol fogynod.
Ez igaz amit írtál, de mi hozza szóktunk a mennyiséghez.
Nem elég a napi egy tábla csoki, ha én napi 5 ször akarok enni.
Tehát marad a zöldség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!