Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így kell zabkását csinálni?

Így kell zabkását csinálni?

Figyelt kérdés
Felrakok vizet főni, belerakom a zabkásat, keverem ameddig sűrű nem lesz, fahéjat teszek rá és gyümölcsöket. Ennyi?
2020. aug. 31. 20:17
 1/8 A kérdező kommentje:
+ még annyi, hogy ez hány kcal?
2020. aug. 31. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Számold ki hány gramm zabot használsz és nézd meg kalóriabázisban. Én protein port is szoktam bele tenni, azzal édesítem. Ha olyat nem szoktál akkor tegyél bele egy kis steviát vagy eritritet (utóbbi nulla kalória) mert nincs jó íze édesítés nélkül.
2020. aug. 31. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon sok féleképpen lehet. Én pl csak vízzel így nem tudnám megenni. Én tejben főzöm, ha főzöm vagy ha nincs tej, akkor utólag mikor kihűlt keverek hozzá mézet és joghurtot. Van, hogy nem is főzöm csak beáztatom tejbe egy éjszakára és úgy keverem bele az ízesítő dolgokat. A kalóriát nem lehet megmondani a leírásod alapján.
2020. aug. 31. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy szoktam, hogy fogok egy kisebb poharat, azzal kimérem mennyit szeretnék beletenni. Beleteszem az edénybe majd a zabpehely duplájának megfelelő vízzel felöntöm. Majd ezek után összeforralom. Massza állapot jelzi, hogy elkészült. Én fahéjjal esetleg egy kis kanál kakaóporral vagy banánnal szoktam ízesíteni. De reszelhetsz bele egy kis almát is, vagy tehetsz rá bogyós gyümölcsöket. Bármit igazából. Sokféleképpen el lehet készíteni.
2020. aug. 31. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Mi az, hogy ez hány kcal? Honnan tudjuk miből mennyit raksz bele? És ha már leírod nekünk, nyugodtan kalóriabáziasba is beírhatod, meg is tudod a választ. Elkészíteni meg úgy ahogy ízlik.
2020. szept. 1. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mikróban szoktam főzni, akkor nem kell mellette állni és kavargatni, garantáltan nem ég le, és csak 1 edényt használok, mert abból a tálból meg is tudom enni, amiben főztem. Összeöntöm a zabot meg a tejet (de persze vízzel ugyanúgy lehetne), megkeverem, berakom a mikróba 5 percre, a végén mégegyszer megkeverem, aztán várom, hogy kihűljön. A tej cukortartalma miatt nekem így már elég édes, de persze plusz édesítéssel, ízesítéssel finomabb.
2020. szept. 1. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
"belerakom a zabkásat" - zacskós zabkását használsz?
2020. szept. 1. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is tejben főzöm fel és rakok bele pár szem meggyet és banánt. Nekem így elég édes.
2020. szept. 4. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!