Van itt olyan, aki szokott zabkását csinálni?
Figyelt kérdés
A kérdésem pontosan az lenne, hogy a kész kásának milyen az állaga? Nekem olyan, mintha nyálkás lenne, ahogy belekanalazok kissé nyúlik. Ez így nekem egyáltalán nem tetszik. Hogy csináljam, hogy ne ilyen legyen az állaga?2015. aug. 19. 16:26
1/4 anonim válasza:
Nekem is olyasmi szokott lenni, igaz, hogy én csak leforrázom vízzel.
3/4 anonim válasza:
Minden reggel zabot eszek vízbe ásztatva. Olyasmi amilyennek leírod.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem :( köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!