Zabkását tejjel hogy szoktátok csinálni?
Figyelt kérdés
Én úgy szoktam hogy berakom a mikróba egy 3 percre a tejet és a zabot, majd kevergetem picit.
Ez jó megoldás, vagy érdemesebb főzni?
2018. nov. 2. 09:27
1/7 anonim válasza:
Azt szeretem, amikor a táblára finom krémes, ezért este beáztatom feles tejbe a zabpelyhet, és reggel kevergetve felforralom, majd 1-2 percig főzöm.
3/7 anonim válasza:
Amikor még csináltam, reggel langyos tejbe áztattam, és hagytam állni fél órát-órát. Azzal együtt a mazsola is felpuhult benne! :))
4/7 anonim válasza:
Bár én vízzel csinálom (csak kókusz van benne, így voltaképpen kókusztejes), de úgy, ahogy te írod, így kellően megfő egy kicsike adag. A párom egy kilós zabkásája már tűzhelyen készül, rendesen megfőzi, egyikünk sem szereti szinte nyersen.
Nyilván annyira főzd meg, amennyire neked tetszik.
5/7 anonim válasza:
Régebbenxén is inkább főztem, de vízzel. Ez hamar megvan a gázon, még rohanós reggelen is.
6/7 anonim válasza:
Vízzel készítem, általában éjszakára áztatva háromszoros vízben, majd felfőzve.
7/7 anonim válasza:
A müzlit kell tejjel csinálni, a zabkását csakis vízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!