Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket esztek a...

Milyen ételeket esztek a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés

#Munkahely étkezés
2020. szept. 20. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Most azért pontoztatok le, mert mindent megeszek, vagy azért mert kockás a hasam??!

Vagy pusztán irigyek vagytok, hogy én a sopánkodás helyett tettem a célomért következetesen?

2020. szept. 22. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó,azért lettél lepontozva,mert hasztalan a válaszod.Olvasd el még egyszer,hogy mi volt a kérdés....
2020. szept. 23. 06:39
 13/16 anonim válasza:

Mindenfélét. Van hogy viszek itthonról szendvicset vagy főtt kaját, van, hogy csak 2 db péksütit. Van, hogy veszek valamit a kifőzdében, van, hogy rendelek. Ha rendelek, akkor legtöbbször pizzát, annak a fele elég egy napra, és akkor másnap is van kajám bent. Szoktam bent tartani ilyen félkész kajákat is.

Van mikró meg hűtő is.

2020. szept. 23. 14:52
 14/16 anonim válasza:
63%
Rendelek általában valami könnyű kaját, salátát. Nem hozok otthonról.
2020. szept. 26. 11:42
 15/16 anonim válasza:
63%
Én személyzeti ételt eszem (szállodai) jól és változatosan főznek - nekünk is.
2020. szept. 26. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

Túróspite 80%-ban. Szóval heti 4 szer CSAK túróspitét eszem a munkahelyen.

Néha van úgy, hogy nem elég a két pite (kb 350g/db), akkor lecsúszik egy kis rántott hús, natúr hús. Többnyire bulgurral, vagy vegyes zöldségkörettel.

Nyaranta -mikor a kifőzde (ez még így is túl nagylelkű megfogalmazás) és büfé zárva-, akkor McDonnald's jön házhoz, vagy elmegyünk a kínai büfébe. Esetleg viszek virlit, vagy egyéb ehetőt, és megeszem mielőtt megbuggyan ott mellette. A zacsiban. (Igen, nyersen)

De ilyenkor van nálam még 1-2 péksüti is

2020. okt. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!