Milyen ételeket esztek a munkahelyeteken?
Most azért pontoztatok le, mert mindent megeszek, vagy azért mert kockás a hasam??!
Vagy pusztán irigyek vagytok, hogy én a sopánkodás helyett tettem a célomért következetesen?
Mindenfélét. Van hogy viszek itthonról szendvicset vagy főtt kaját, van, hogy csak 2 db péksütit. Van, hogy veszek valamit a kifőzdében, van, hogy rendelek. Ha rendelek, akkor legtöbbször pizzát, annak a fele elég egy napra, és akkor másnap is van kajám bent. Szoktam bent tartani ilyen félkész kajákat is.
Van mikró meg hűtő is.
Túróspite 80%-ban. Szóval heti 4 szer CSAK túróspitét eszem a munkahelyen.
Néha van úgy, hogy nem elég a két pite (kb 350g/db), akkor lecsúszik egy kis rántott hús, natúr hús. Többnyire bulgurral, vagy vegyes zöldségkörettel.
Nyaranta -mikor a kifőzde (ez még így is túl nagylelkű megfogalmazás) és büfé zárva-, akkor McDonnald's jön házhoz, vagy elmegyünk a kínai büfébe. Esetleg viszek virlit, vagy egyéb ehetőt, és megeszem mielőtt megbuggyan ott mellette. A zacsiban. (Igen, nyersen)
De ilyenkor van nálam még 1-2 péksüti is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!