Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mit esztek a munkahelyeteken?

Mit esztek a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 13:29
 1/9 anonim válasza:
Otthonról viszek ételt.Reggel készítek magamnak szendvicset,azt megeszem reggelire.Ebédre pedig az előző esti vacsiból viszek.
2013. febr. 1. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Kefét... de azt sokat
2013. febr. 1. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én viszek általában szendvicset, vagy péksütit reggelre, délben jó minőségű szoci menza, abból marad délutánra is, öt körül szintén a hozott hideg kaja, és hét után a metrón még ha marad, megeszem, mert estére már nem akarok enni, max egy pohár tej, vagy joghurt. Én 12 órázom, általában 7-19-ig.
2013. febr. 1. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ebédre rendes főtt kaját, uzsonnára gyümölcsöt :)
2013. febr. 1. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Amit adnak. Óvónő vagyok, így azt eszem, amit a kicsik, szerencsére ez szinte mindig elég könnyű kaja, de persze ígyis van sokminden amit én nem tudok megenni. Ma pl volt káposztaleves, másodiknak meg krumpli csirkehússal, ettem csak levest, meg husit savanyúsággal.
2013. febr. 1. 18:09
 6/9 anonim válasza:
regebben kajat vittem magammal amit estere foztem. mostanaban csak szendvicset. nyaron tobb folyadekot iszok ezert kevesebbet eszek ezert csoki teaval vagy kaveval. en ugy programoztam be magam hogy reggel otthon szendvics teaval es sok folyadek. es este a tobbet eszek es taplalokat +sor majd folyadek. happy
2013. febr. 3. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
emberek, nézzétek a kategóriát... paleóóóóó
2013. febr. 5. 20:57
 8/9 anonim válasza:
utolso .....hulye
2013. febr. 6. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
miért is? a paleo kategóriás kérdésre özönlenek a kenyeres meg stb. válaszok... gondolom a kérdező a paleo-s menükre kíváncsi, nem az átlag diétásra.
2013. febr. 15. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!