Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A munkahelyeteken mit esztek?

A munkahelyeteken mit esztek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, honnan szerzitek be az ebédeteket? Mindennap rendeltek? Vagy viszitek otthonról? Vagy egy közeli menzán esztek?

2012. nov. 7. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Leginkább munkahelyen az emberek azt eszik, amit a közeli üzletben megvesznek kenyeret, kiflit, felvágottal, sajttal, esetleg joghurt, kefír stb.

Ha főtt, akkor ha azt a közelben meg lehet enni, vagyis odamenni, de akkor oda a munkatársakkal együtt megy szinte mindenki. Kevesebben viszik a főttet otthonról, mert a munkahelyen gond lehet a melegítés, ill. a főtt étel illata a levegőben még órák múlva is érződik.

Gondolj bele, az egyik füstölt csülköt, a másik a töltött káposztát, a harmadik más egyéb illatos kaját, mi lesz abból a végén egy munkahelyen.

Szóval meg kell kérdezni a kollégáktól, ha valahol új vagy. Első napra készülj bolti vásárlással: kifli, egy kis kevésbé illatos felvágott, sajt, stb.

2012. nov. 7. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én vagy viszek szendvicset, joghurtot, gyümölcsöt, stb. otthonról, vagy ha van tegnapi ebéd, ami cipelhető, akkor azt egy dobozban. Van mikró, lehet melegteni. Van úgy is, hgy csak egy zacskóslevesre vágyom.

Néha rendelek vagy kiugrok egy közeli kínaiba.

2012. nov. 7. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Westend mellett dolgozom egy irodában, minden nap át szoktam menni és a kajázóknól elvitelre kérni valamit, amit aztán az asztalomnál eszek meg.
2012. nov. 7. 15:29
 4/7 Shai-Hulud ***** válasza:
Nálunk van kájefté, amelyik ebédlőt üzemeltet. Elviselhető árakon elviselhető kaja....
2012. nov. 7. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Otthonról visz mindenki, vagy rendelnek valahonnét. Nálunk közös rituálé az ebéd. Általában hárman vagyunk műszakban, és hacsak nem kell valami rendkívülit csinálni, mindig van fél óránk ebédelni. Rendszeresen meggusztáljuk a másik kajáját, és ötletelünk a másnapi menüről.
2012. nov. 7. 18:37
 6/7 Penszy ***** válasza:
én mindent eszek ,pizzériába dolgozom
2012. nov. 8. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
én viszek magammal, és mikróba behajítom :D
2012. nov. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!