Hogy reagáltok a munkahelyeteken, ha a gyed-en lévő anyukák bemennek a kisbabával/kisgyerekkel?

én csak akkor megyek be ha valamit alá kell írni
1)azért mert nagyon messze van
2) úgy vettem észre hogy a főnök nem örül neki,mert olyankor sok csaj betobzódik 1 irodába és babáznak (a főnöknőt nagyon nem szeretem , de ő se, igaz senkit)

Kedvelt kolléganőt mindig szivesen látjuk,olyankor élet megáll igaz :)
Sőt,kolléga felesége is szokott gyerekestül bejönni végzés előtt fél órával és együtt mennek haza.
főnökség rossz szót nem szól,nekik is van gyerek,hozzájuk is bejönnek,de volt már h egész napra itt volt gyerek,mert nem volt hirtelen kire hagyni.
(irodán dolgozva nem nehéz megoldani)

Ez elsősorban attól függ, milyen volt a viszony a mama és a többi kolléga között, még mielőtt gyed-re ment. Én viszonylag kis cégnél vagyok, a főnökkel együtt csak páran vagyunk az irodákban, szinte mindent tudunk egymásról, sokat beszélgetünk privát dolgokról is. Egy kolléganőnk van gyeden fél éve, még nem hozta be a babát, de már voltunk meglátogatni. Természetesen örömmel látnánk itt is.
Más a helyzet olyan cégnél, ahol kizárólag munkakapcsolat van a kollégák között, vagy a vezetés olyan légkört sugall (sok multinál), hogy szigorúan csak munkáról szólhat a munkanap. Meg persze az sem mindegy, milyen munkakörben dolgozott valaki. Irodisták jobban ráérnek babázni-csevegni, míg a szalagon dolgozóknál csak probléma lenne, ha a látogató miatt abbahagynák a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!