Csendesebb, félénkebb lányok, nők! Ti a munkahelyeteken is ugyanígy viselkedtek?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a munkahelyeteken hogyan "érvényesültök"? Ott is ilyen félénkebb, visszahúzódóbbak vagytok? Beszélgettek a többiekkel? Hogyan illeszkedtetek be az új környezetbe? Hány évesen kezdtetek el dolgozni? stb...
Légyszi normális válaszokat, előre is köszönöm!
Magánéletben visszahúzódó, csendes, nehezen ismerkedő, kevés baráttal rendelkező nő vagyok.
A munkahelyen pár év után nagy rutinnal osztályvezető lettem, embereket irányítok, oktatásokat, megbeszéléseket tartok, a külföldi anyacéggel tárgyalok stb. A családom el nem tudja képzelni, hogy a cégnél teljesen más vagyok, mint otthon.
Ilyen is van, de szerintem nem ez a gyakoribb, hanem az, hogy aki a magánéletben is csendes, visszahúzódó, az a munkahelyen is inkább a háttérben marad.
Nálam úgy működött, hogy a főnököm látott bennem fantáziát és bedobott a mély vízbe. És ha akarod, akkor megy, csak nem kell félni a kihívásoktól! Meg kell mutatni, hogy a visszahúzódó nem egyenlő a tudatlan szürke kisegérrel!
Mosolyogj sokat és segíts mindenkinek, akinek tudsz, így gyorsan jó kapcsolatot tudsz kialakítani a kollégákkal.
Köszönöm a válaszokat!
Hát remélem én is alkotok majd valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!