Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kollégisták, miket esztek egy...

Kollégisták, miket esztek egy nap?

Figyelt kérdés

Leírnátok miket esztek egy nap, és mennyit? pl. Reggeli: 2szelet kenyér zöldséggel tízórai (ha van): 2 db alma ebéd: stb stb

Súlyt és magasságot is légy szíves! Csak kollégisták válaszát várom.

2012. aug. 22. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Altalaban a Mcdonaldsban reggelizek, suli utan kisbufekben /menuk/. este valtozo
2012. aug. 22. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:

reggel általában kenyeret vagy kiflit, margarinnal+szalámi vagy párizsi+paprika, vagy májkrémmel. de nem szoktam minden nap reggelizni

ebédre vagy macdonalds, vagy bemegyek az egyik kifőzdébe, ott szoktam enni levest is meg zóna másodikat (spagetti, vagy rántott sajt rizzsel, ilyesmik).

vacsira vagy mcdonalds vagy ugyanaz mint reggelire vagy semmi.

50 kg 165 cm

2012. aug. 22. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

elso vagyok

168cm 59kg

2012. aug. 22. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Van konyha, ember. Vagy megtanulz főzni, vagy gyorskaján élsz, vagy éhen döglesz. Egyéb lehetőség nincs. Márpedig egy kollégista többnyire nem áll úgy, hogy minden nap megvegye a meleg kaját, így vagy megtanul főzni, vagy éhen döglik, mert egy idő után baromira meg lehet unni a hideg kaját.

A kolesz nem börtön, minden lehetőség adott, hogy normális kaját csinálhass magadnak, nem kell mesterszakácsnak lenned hozzá, csak kicsit kevésbé lustának.

2012. aug. 22. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudok főzni, sütni is! Lány vagyok. Levest még nem csináltam életemben, de minden mást tudok: húst sütni, piskótát, palacsintát, pogit, tortát, rizst főzni, tésztát szószokat stb.

Csak a macera miatt kérdeztem, hogy miket esztek.

Pl. tésztát kifőzni egyszerű, de egy idő után unalmas és egészségtelen.

Ilyen zöldséges dolgokat gondolom nem nagyon csináltok... meg inkább az egészségesebb része érdekelne. (Diéta miatt)

2012. aug. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!