Kollégisták, hányszor esztek egy nap?
A szobatársam szerint kb minden egyetemista napi 1-2x kajál, általában tésztát vagy krumplit. Ti is így vagytok vele?
Mennyi egy hétre a kajapénzed?
nem vagyok kollégista,albérletben lakom 4 másik emberkével,naponta 3x eszek általában,van amikor csak egyszer van amikor többször ha nem megyek sehová:)
minden hétvégén hazamegyek és hozok kaját el kaját amit anyukám csinál azt eszem még keddig szerdáig utána szoktam csinálta spagettit,vagy sültkrumplit valami fagyasztott husvalamivel,sajtos tésztát meg sok melegszendvicset..:) néha kinaiba kajálok heti 4 ezerből kijövök kajaügyileg lazán
Heti 4ezerből jóhogy..
mivel az a hét neked maximum 3nap..
[anyukád főztjét eszed kedd-szerdáig.. gondolom szombaton meg már otthon eszel]
hát van pénz akkor úgy látom.
Én is albérletben laktam. Ha olyan volt a kaja, akkor csomagoltam és ettem szerdáig. Aztán csütörtökön főztem valamit, pénteken meg alma mert aznap már úgyis otthon ettem.
Kajára keveset költöttem, mert nem eszek sokat, de előfordult, hogy elmentünk a diák kajáldába, ahol ált 600-700 ft-ot költöttem. Vagy ha olyan volt akkor hamburgerezni mentünk este, akkor 600-1000 ft között.
Előző: azért mert valaki heti 4000 költ nem kell egyből írni, hogy "van ott pénz" Ki tudja, lehet, hogy dolgozik és ez az egyetlen kényeztetés az életében. Ha azt írta volna, amit egyik csoporttársam művelt: napi szinten 3000 ft kajára úgy, hogy otthon lakott és ez az egyetemi kajálása volt, na az durva lenne.
napi 2x kajáltok, ez komoly??? Hogy bírjátok ki???
én rengeteget eszek sajna amióta egyetemista vagyok, napi 6x-7x is akár, és van hogy éjjel is felkelek arra, h éhes vagyok, de nekem se megy el 3 rugónál több.
Mit eszel, h heti 4 rugóba kerül? kaviárt, lazacot?
hát heti 4 rugó kajára az nagyon burzsuj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!