Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket esztek a...

Milyen ételeket esztek a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés

#Munkahely étkezés
2020. szept. 20. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Aznapi fött ételt viszek (éjszakás vagyok) van mikró.
2020. szept. 20. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:
HA volt időm elmenni az étkezdébe, általában elmentem: valami húst + köretet ettem általában. De sokszor nem volt időm erre sem, akkor maradt az úton vett péksüti - amióta home officeban vagyok, és tudok rendesen enni, sokkal jobb!
2020. szept. 20. 18:00
 3/16 anonim ***** válasza:
45%

Főtt ételt.

Heti egyszer eszek halat+krumplit, a többi napom teljesen húsmentes. Főzeléket eszek, húsmentes csilis babot, tortillába tekert zöldségeket, gombapörköltet, tésztákat.

2020. szept. 20. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Főtt kaját. Ahol nem volt mikró, péksütit vagy szendvicset. De az már kifordult a számból.
2020. szept. 20. 20:03
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindent. Kockás is a hasam, meg minden.
2020. szept. 20. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Húst zöldségkörettel
2020. szept. 21. 00:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Reggel viszek egy sonkás szendvicset, tízóraira egy műzli szelet.

Ebédelni otthon szoktam

2020. szept. 21. 05:51
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Én Sparban dolgozom, szóval azt szoktam, hogy veszek egy grillcsirkét, keves rízzsel, vagy veszek egy kis tőkehal filét és megsüttetem a lányokkal. Meg veszek hozzá egy kis salátát.
2020. szept. 21. 08:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Én általában két szendvicset viszek magammal meg egy doboz salátát (vagy konzerv zöldséget keverek össze egy kis tejföllel).2 szünetem van.Az egyik szendvicset munka előtt eszem meg,az első szünetben a zöldséges dobozom,a második szendvicset meg vagy a másik szünetben vagy meg se eszem.Salátát szoktam csinálni : vagy mozzarellagolyót paradicsommal ,vagy tofut salátakeverékkel,vagy amit már írtam,bonduelles zöldségeket fűszerekkel vagy tejföllel.Ezeket gyorsan meg tudom csinàlni este másnapra,meg relatív szagtalan (nálam ez valamiért fontos,hogy ne legyen erős ételszaga,annak amit viszek/eszek)
2020. szept. 21. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Amit otthon főzünk, azt viszem be, van hűtő, mikró.
2020. szept. 22. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!