Alig eszek és egy dagadt malac vagyok?
173 cm, 74 kg. 16/F
Naponta kb 300g tésztát eszek hússal vagy rizses hust. De leggyakrabban tésztát eszek.
Reggelizni nem szoktam. Vacsora pár szelet kenyér. Mégis akkora a combom, hogy majdnem össze ér. Ha lefelé hajtom a fejem kis tokám van. A hasam nem nagy de a mellbimbóm duzzadt, de ha hideg van normális. Nem merem normális pólót felvenni mert csöcsöm van. Keresek egy sportot. (futás stb)
De mégis miért vagyok ilyen dagadt? Régen ennek a 2x-t is megettem 65-68 kg voltam
Ha csöcsöd van, akkor menj orvoshoz! Az a fogyással nem fog eltűnni. Ginekomasztiának hívják. El is rákosodhat.
Az a gond, hogy szar kaját eszel. Ne egyél fehér kenyeret, és zsíros cuccokat se.
"Ha lefelé hajtom a fejem kis tokám van."
Mint mindenkinek.
"Mégis akkora a combom, hogy majdnem össze ér."
Vagyis nem ér össze, pedig fiúként keskeny csípőd van.
Mellről kép alapján lehetne véleményt mondani, de a fentiek után biztosra veszem, hogy az is eléggé túlzás.
Nem biztos ám, hogy keskeny a csípője. Ez összecsenghet a ginóval. Ami nem játék!!! Azt operálni kell.
Esetleg kezdő stádiumban lehet gyógyszerezni, de rövid idő alatt (pár hét) maradandó szövetburjánzás jön létre, ha megzakkan az endokrin rendszer.
Nem kell lepontozni, gyökerek! Jót akarok a kérdezőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!