Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig eszek és egy dagadt...

Alig eszek és egy dagadt malac vagyok?

Figyelt kérdés

173 cm, 74 kg. 16/F

Naponta kb 300g tésztát eszek hússal vagy rizses hust. De leggyakrabban tésztát eszek.

Reggelizni nem szoktam. Vacsora pár szelet kenyér. Mégis akkora a combom, hogy majdnem össze ér. Ha lefelé hajtom a fejem kis tokám van. A hasam nem nagy de a mellbimbóm duzzadt, de ha hideg van normális. Nem merem normális pólót felvenni mert csöcsöm van. Keresek egy sportot. (futás stb)

De mégis miért vagyok ilyen dagadt? Régen ennek a 2x-t is megettem 65-68 kg voltam

2020. szept. 20. 11:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Lehet kevés rajtad az izom. Állíts össze magadnak egy jó kis, fehérjében gazdag optimális étrendet. Rengeteg oldalon megtudod ezt nézni hogyan stb. És én a helyesben lejárnék kondiba edzeni. Nem fogyózni kell neked szerintem, hanem szálkásítani, majd izmot építeni.
2020. szept. 20. 11:12
 2/16 anonim válasza:
19%

A vacsora az az étkezés amit kihagyhatsz, a reggeli viszont a legfontosabb.

Az is számít mit eszel, a rizseshús jó, de a tésztaételekből visszább kell venned, és több rostot kéne enni, az javítja az emésztést.

Sportra a kardiót vagy hasonlót sportokat ajánlom, esetleg mellé valami izomépítést, de azt csak mellékesen.

2020. szept. 20. 11:24
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Minél több rajtad a bőr alatti hőszigetelő zsír, annál kevesebb hőt adsz le, azaz annál kevesebbet égetsz el, hogy fenntartsd a testhőmérsékleted. Az enyhe gynecomatia idővel mérséklődik, de mellizom erősítéssel segítheted az izomzat megerősödését és a zsír eltűnését.
2020. szept. 20. 11:25
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Ehhez a magassághoz, teljesen megfelelő a 74 kg súly. Valószínűleg torz lehet a magadról alkotott képi világod.
2020. szept. 20. 11:31
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg azért vagy 'dagadt' mert skinny fat vagy. Ehhez a magassághoz egyáltalán nem sok ez a súly. Inkább edzeni kéne, hogy az izom valami formát adjon neked.
2020. szept. 20. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy dagadt, csak valószínűleg edzettlen. Ha szeretnél változtatni sportolni érdemes, illetve sokkal több zöldséget egyél a tészta, kenyér csökkentése mellett, mert emiatt hízol.
2020. szept. 20. 12:01
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Ez egyáltalán nem kevés, és csupa szénhidrát. Nem tudom, hogy a tésztát főzés előtt vagy után méred le, de ha netán főzés előtt 300g, az legalább 3-4 személyes adag. A néhány szelet kenyér se hangzik kevésnek. Kérdés, milyen kenyér és mekkora szelet. De 1 nagyobb vagy 2 kisebb szelet kenyér az átlagos adag.

Egyél több zöldséget, gyümölcsöt! És többször keveset inkább. Kevésbé hizlal, ha ugyanazt az energiamennyiséget több kisebb étkezésre osztod be. Túl gyakran enni sem ajánlott, de 3-5x érdemes naponta.

2020. szept. 20. 12:14
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

300g tészta nagyon sok, + tömény szénhidrát az étrended. Nem ártana lecserélni a tészta- rizs köretet nagyobbrészt zöldségekre. Ha a kenyered is fehérlisztes, az sem jó választás.

Állíts össze magadnak egy normális étrendet húsokkal, zöldségekkel, tojással, sajttal, olajos magvakkal. Ehetsz tésztát, kenyeret is , de ne fehérlisztből és limitáld a mennyiséget. Nem tudom mozogsz- e valamit, ha nem, akkor itt az ideje.

2020. szept. 20. 14:24
 9/16 A kérdező kommentje:

Sportolni jövő héttől fogok.

Köszi a válaszokat. Rizs és krumpli az jobb mint a tészta? Az a baj nagy tészta kedvelő vagyok :(

2020. szept. 20. 14:41
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
#9-es Nem jobb, felezd el a köreteid, és egyél zöldséget is.
2020. szept. 20. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!