Lehetek úgy nem dagadt hogy minden nap eszek pringlest?
Figyelt kérdés
Ki🅱@$zottul szeretem a pringlest. El nem tudom mondani mekkora élvezetet okoz egy doboz betolása. De nem akarok nagyon elhízni. Szoktam járni kondiba heti 3-szor, és úgy általában egészségesen eszek, de nem vagyok hajlandó a pringlesemből engedni. Lehetek-e még úgy egészséges, és nem egy zsírdisznó ha sokat eszek belőle, de mellette még edzek és egészséges főétkezéseim vannak?2017. nov. 25. 15:54
1/4 anonim válasza:
Felesleges edzened is, egy teljes pringles hatalmas szemèt az összetètele alapján. Simàn tönkreteheti az ètkezèsed.
2/4 anonim válasza:
Gyonyoru peldaja vagy a mai beetetett fogyasztoi tarsadalomnak. Kit erdekel az egeszseg? A pringles az elet!
Sok sikert hozza, nehogy lemondj rola, nagyobb elvezeted ugysem lesz az eletben.
4/4 anonim válasza:
Egeszsegesnek nem egeszseges de ha rendesen edzel a kaloriak es a makrok rendben vannak akkor igazabol nem szamit, habar rendesen megnehezited a sajat dologod feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!