Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok,163 cm és...

14 éves lány vagyok,163 cm és 68kg, ez nagyon sok?

Figyelt kérdés
Ha igen,hogy tudnék lefogyni? A futásra én is gondoltam, de szalagszakadásom van így nem tudok futni😖 valami más amit itthon is megtudnék csinálni? válaszokat előre is köszi

2017. okt. 2. 16:29
1 2
 1/12 Mansour ***** válasza:
77%
Hát, ez így együtt nagyon sok. Ha legalább fiatalabb lennél, vagy kisebb... de így? :-)
2017. okt. 2. 16:44
 2/12 anonim válasza:
100%
Én is pont 163 cm vagyok csak én 16 éves. 55 kg vagyok és egyáltalán nem vagyok elégedett magammal, még egy 5 kg ot simán tudnék fogyni hogy az még egézséges legyen , de itt most nagyon beállt a mérleg
2017. okt. 2. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha soknak látod, iktasd ki a cukrot, csökkentsd a fehér lisztet, legaláb 2-3 hónapra.
2017. okt. 2. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Egeszseges etrend. En nem tudom miket eszel, de ha sok cukros, esetleg tulsozott etelt, az nyilvan nem egeszseges. Legeloszor is iktasd ki a chipseket- siman lehet nelkuluk elni. Neha persze ehetsz, de ne legyen rendszeres. A sok csoki szinten rossz.

Egyel sok gyumolcsot es zoldseget, rostos eteleket, amik gyorsitjak az anyagcseret.

Keruld a cukros uditoket, fanta, cola, icetea es mas hasonlo italok nem egeszsegesek. Igyal sok vizet, kb. napi 2 litert.

Peksutik, tesztak es a feherkenyer mennyiseget is csokkentsd. Helyette egyel inkabb barnakenyeret. (rozskenyeret)

Mozgás: ha sokat gyalogolsz (nem kell feltetlenul futni) az is segithet. Persze fontos h ne csigatempoban menj, hanem viszonylag gyorsan. Azonkivul keress egy sportot amit szeretsz. Suliban esetleg ilyen delutani sportprogramok nincsenek? Biciklizes, futás, ezek egyszeru (es olcso) sportok.

Sok sikert!☺

2017. okt. 2. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:

#4 vok.

Egy olyan 50-55 kg mar jo lenne a magassagodhoz☺

13,5/L

2017. okt. 2. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
biciklizés?
2017. okt. 2. 17:23
 7/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, főleg a 4es válaszolónak
2017. okt. 2. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia a 4es vok meg az eszembe jutott h ne nagyon egyel este 6 utan. Nem feltetlenul azert mert hizlal, hanem mert a szervezeted nem fogja tudja rendesen feldolgozni.
2017. okt. 4. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Imádnálak!
2017. okt. 5. 22:38
 10/12 anonim válasza:
Figyelj rakjalak meg, átküldömaz izomagyú tesómat és 10 perc alatt leadsz 80 kg-ot
2017. okt. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!