Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Naponta egyszer eszek, de...

Naponta egyszer eszek, de híztam két kilót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mióta elkezdődött a suli, csak délután van időm enni, akkor is levest meg másodikat eszek. 58 kg voltam, gondoltam, gyorsan le is fogyok. Nagyon elszomorodtam, amikor egyik nap a mérlegre állva 2-3 kilóval többet mutatott. Mit csináljak? Miért híztam egyáltalán? Mit egyek, hogy 52 kilóra lefogyjak még idén?

2017. okt. 25. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A szervezeted bepánikolt a rendszertelen étkezésed miatt(egy étkezés). Az elfogyasztott ételt így a pocakodra rakta, végszükségletkét, mivel az agyad a táplálkozési szokásodat úgy értelmezte, hogy nincs elég tápanyag, így annak egy részét amit elfogyasztottál rápakolta a hasadra. Ez egy túlélő mechanizmus. A lényeg, hogy oszd be az idődet, legyen meg a napi 3x kajálás. Próbálj meg zöldségeket fogyasztani, illetve mozogni. Az egészségedre is vigyáznod kéne.
2017. okt. 25. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz a napi 3x, de lehet fokozni: ugyanazt az ételmennyiséget (kalória, szénhidrát stb.) oszd szét napi 5 étkezésre (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), plusz valamit mozogj is. Akár csak egy kis rendszeres séta eleinte.
2017. okt. 25. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy csak délután van időd enni.. Ha szakítasz rá időt akkor lesz. Reggel úgy kell belőni a kelést, az iskolába a megérkezést hogy egy reggeli beleférjen, de szünetekben is lehet enni. Nem csoda hogy meghíztál, a szervezeted gyűjtőgető módba kapcsolt mert 24 órákat koplalsz.
2017. okt. 25. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Engem is az érdekel a legjobban hogy az órák közti szünetben micsinálsz😂. Amúgy csak alátámasztani tudom a többieket. A szervezetek okosabban mint te.
2017. okt. 25. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:
* a szervezeted okosabb (a telóm nem)
2017. okt. 25. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
mibe hgy 170 cm körül vagy?
2017. okt. 25. 21:35
 7/13 anonim válasza:
Reggel felkelsz 20percel előbb és eszel, aztán tízórai szünetben elvileg 15perc egy szenya, hazaérsz délután ebéd, este vacsi. Alaphangon is 4 kaját simán meg lehet oldani ha lusta vagy szendvicset csinálni 3. Én is 3szor eszek egy nap de képzelt egy rendes étrend legalább napi 5 étkezést javasol és nem lassul be az anyagcseréd az urán felezési idejére. Az, hogy híztál pedig kalóriatöbblet napi egy étkezésből szép teljesítmény biztos jó fehérjedús kajákat pl. rántott husit ettél (ja nem). Valamint azt is kétlem, hogy mozognál eleget napközben.
2017. okt. 25. 22:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Bazzeg utolsó, te valamilyen fizetett szponzor vagy, hogy mindig reklámozod a Lifetilt Diéta Pro csoportot? Hagyd már abba, mert kur*va idegesítő.
2017. okt. 26. 16:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha csak hirtelen megjelent 2 kiló, az még nem jelent hízást, a testsúly ingadozik.

De ha 2 hónap alatt nem fogytál így, akkor bitang sokat ehetsz, vagy valami nagy probléma van veled. A bevitt kalóriáról van fogalmad? Deficitben egyszerűen kötelező fogynod, nem tud mit tenni a tested, ha egyszer energiahiány van.

Sokan esznek napi egyszer, elég hatékony tud lenni, csak persze annak nem jó, aki nem tud elég sokat enni egyszerre, hisz akkor koplal, ami fogyaszt, szó se róla, de hátrányos.

Viszont nem akárkinek célszerű a napi egy étkezés, akármennyire is megvannak az egészségügyi előnyei. Van, akinek egészség szempontjából is káros s persze más problémákat is jelenthet. Sokan éhesek reggel s nem energikusak így, nem tudnak jól figyelni, ésatöbbi.

2017. okt. 26. 20:43
 10/13 anonim ***** válasza:

S ja, igen, olyan NINCS, hogy nem tudsz többször enni. Nem legelésző állatok vagyunk, hogy sok időp kelljen hozzá. Vannak emberek, akik dolgoznak 10-12 órát, plusz elmennek konditerembe hajnalban, s így is esznek sokszor, ha nekik az az ideális.

Ismerek olyat, akinek nincs is megfelelő szünete, mégis eszik egy hatalmasat, ha munka közben is (ami piszkos fizikai munkánál még korlátozza is az ételek körét, hisz nem foghatja meg kézzel).

Iskolában szünet is rengeteg van... De ha speckó helyen dolgoznál, ahol közel vákuumban kell dolgozni vagy fókuszálni nonstop, akkor is lehetne reggelid, majd munka után még 2 étkezésed. Nem muszáj, hisz sokunknak 1-2 étkezés az ideális (megjegyzem, kevés nő ilyen), de ha az kell, meg lehet oldani.

2017. okt. 26. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!