Naponta egyszer eszek, de híztam két kilót. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mióta elkezdődött a suli, csak délután van időm enni, akkor is levest meg másodikat eszek. 58 kg voltam, gondoltam, gyorsan le is fogyok. Nagyon elszomorodtam, amikor egyik nap a mérlegre állva 2-3 kilóval többet mutatott. Mit csináljak? Miért híztam egyáltalán? Mit egyek, hogy 52 kilóra lefogyjak még idén?2017. okt. 25. 16:34
11/13 A kérdező kommentje:
Már négy kiló plusznál járok. Egy hét alatt két kiló azért nem semmi teljesítmény, azt azért be kell ismerni. Ha így haladok...
2017. nov. 2. 20:06
12/13 anonim válasza:
Azért hízol, mert idióta vagy és hülyeséget csinálsz. Nem úgy kell lefogyni, hogy naponta egyszer eszel. Csináld csak a hülyeséget, 1 hónap múlva 10 kg-al leszel több. Ha neked ez jó, csináld csak.
13/13 anonim válasza:
Gondolom amikor meg eszel, akkor rendesen teleeszed magad. Plusz még a szervezeted jobban is raktároz. Szóval ha így folytatod, akkor még hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!