Akkor is eszem, ha nem is vagyok éhes és sokat eszek nagyon. Duci vagyok, és szerintem már pár éve nem is éreztem igazán éhséget. Sosem tudom megállni hogy egyek?
5-ös jó, de : "rengeteg kenyeret eszek, sült-krumplit"
- ez is ok!!! a szervezeted érzi, hogy kell a táplálék - erre üres kalóriákat viszel be - ezért újra érzi, hogy hiányzik valami. Próbáld meg, hogy kihagyod a kenyeret, krumplit- egy szelet sonkát jégsalátával sajttal összetekered, meg lehet enni kenyér nélkül - és lehet, hogy utána nem akarsz rögtön enni. 1-2 nap alatt észreveszed, hogy "könnyebb" vagy - nem a mérlegen, hanem nem terheled az emésztést üres kalóriákkal. Hajrá!
Vickilizz! = vizibiciklizz! összevont alakja
azon kívül találd meg, amiben örömöd leled - (az evésben nem, szenvedsz tőle, mert érzed, hogy pótcselekvés) És gyakorold valamiben magad. Ének, zene, rajz, festés, faragás, írás - mit szeretsz? Valamilyen kifejező eszköz kell az embernek, különben nagyon szomorú az élete.
Tégy egy elhatározást: egészséges, jo pasi akarok lenni! Erősebb vagyok az éhségemnél,az étvágyamat én szabályozom, nem pedig az étvágyam ural engem.
Nézz motivációs videokat és gondolj arra, hogy ez egy olyan nehéz út lesz, amit csak erős ember tud végig vinni és TE az vagy!
Lehet pszicho blablának tűnik, de csak úgy tudod elkezdeni, hogy őszintén szembenézel önmagaddal és kitűzöl egy célt. És a célig mindent el kell követni.
Persze, hogy mindig fér, hiszen ki van tágulva a gyomrod.
Kérd meg a szüleidet, hogy támogassanak az elhatározásodban, olyan ételeket tegyenek eléd, amik segítenek, nem pedig hátráltatnak.
Számold ki a kalória kereted(online sok lehetőség van erre) és menj alá kicsivel. A kalóriaszámlálásról mindent megtalálsz a neten. Hamar látszani fog a különbség, főleg, ha van súlyfelesleg. És az első pár hét sikere, küzdelme olyan löketet ad, hogy vinni fog előre!
Gondolj bele, hogy milyen jó érzés lesz falásroham miatti bűntudat nélkül élni.
Biztos van lelki oka is, azért kell a lelki megerősítés. Büszke leszel magadra, csak tarts ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!