Ez szerintetek sok? Mert nem vagyok éhes és szerintem ma már nem is nagyon leszek.
Ez nem fogyókúra.
A kakaóscsiga és a gyümölcssaláta is tiszta cukor, a zsemle is szénhidrát, egyedül a hú fehérje, de az meg el lett rontva a panírral meg a sütéssel. Ebből a súlyból így nem nagyon tudsz leadni.
Egyél napi legalább 4-5x, reggelire szendvicset pl zöldségekkel, tízóraira gyümölcsöt, vagy 2-3 evőkanál müzlit 1 dl tejjel, ebédre natúr husi,hal, saláta, esetleg 150g rizs (főzve ennyi), délután túró, tejföl, kefír (vagy vagy) Este is fehérje inkább.
Még jobb ha kalóriát számolsz. kb 1200 kalóriát egyél naponta, azzal kb 2 hónap alatt menne le 5-6 kiló a kezdősúlyodból.
Igaza van, ez nem fogyókúra. De ezzel a súllyal és magassággal nem is kell fogynod.
Egy valamit árulj el, tényleg érdekelne: honnan a búbánatból vetted, hogy ezzel a menüvel lehet fogyni?
Mit és mennyit ennél, ha nem akarnál fogyni?
Hát nem csodálom, hogy nem vagy éhes..
Bár ennyi sz@rt összeenni, hát ehhez szerintem tehetség kell.
Ez hízókúrának tökéletes!
Először is: nálatok ebédelni nem szokás? Ezalatt a főtt kajákat értem, nem pedig a zsemlét.
Másodszor: én 156 cm vagyok és 55 kg. Nem fogyizom, habár az alakom elrendezettségével vannak problémáim, ezt inkább formálni próbálnám - majd, ha lesz időm. Szóval szerintem te is csak formázz, ne pedig fogyózz!
:Dde amúgy nem értem mert nem érzem olyan soknak amit ettem ehez képest amit most olvastam:reggeli:1 szelet fehér kenyérből készült píritós,vajjal,aminek csak a felét ettem meg,1 bögre tejeskávé(cukr.nélkül)
De:2 téliszalámis szendvics,3-4 szelet nápolyi.
Du:1 pici tál gyümölcs leves,1 kis tál spenót,telj.kiörlésű píritóssal,2 db puszedli,1 alma
Most ettem sós mogyit,és 1 narancsot.
és akkor erre azt írják,hogy ez nagyon kevés lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!