Ez szerintetek sok? Mert nem vagyok éhes és szerintem ma már nem is nagyon leszek.
Hol a FENÉBE olvastad ezen az oldalon hogy kakaóscsigával és rántott hússal fogyni lehet??!!
1 db kakaóscsiga kb. 300-360 kcal (bolti előrecsomagoltra 360 van ráírva, amit a nővérem magának vesz, én meg nem enném) és a fél fogadra se elég z a kakaóscsiga, ahhoz még min. kell egy kefir/yoghurt arról nem is beszélve hogy megdobja az inzulinod -> fél óra múlva megint éhes vagy! 300-360 kcal, tudod mi az te? 1 fogyizónak napi 1200 kcalt ajánlanak, így ezzel az 1 csigával megeszed a napi ajánlott kcal 1/4-ét... és éhes vagy továbbra is.
Tudod, mit lehet kihozni 360 kcalból?
50 g barnarizs (180 kcal) + 100 g csirkemell párolva, olaj nélküül (112 kcal) + zöldségek, sali öntet nélkül (alig van meg 40-50 kcal) -> nincs is meg 360 kcal, és simán teleeheted magad!
A fehérlisztes panír, ami csomó olajat magába szív szörnyű...
Az a baj, hogy válogatás nélkül elhiszel mindent, amit leírnak, pedig 90%-a baromság.
A kakaós csigában meg a zsemlében annyi szénhidrát van, amennyi egy fogyókúrázónak 1 hétre elég lenne... (Na jó, ez persze túlzás, de sok!)
Ha fogyni akarsz, akkor zöldség és fehérje. Röviden.
Viszont: ha nem vagy megelégedve magaddal, azon nem segít, hogy leadsz pár kilót. A gondolataidat kéne rendbe tenni, mert azokkal van a gond, és ezen a fogyás nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!