Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 2 hónap után már azt tervezgeti, hogyha 18 leszek elvesz feleségül :S Nagyon szeretem, de szerintem ez még korai. Mit mondjak neki?
Én is azt tudom mondani, amiket már írtak, hogy
jobban meg kell ismernetek egymást,
mondd azt hogy te úgy képzelted el ezt hogy akkor mész feleségül valakihez ha már sok ideje együtt vagytok, és minden klappol,
tudtok együtt élni,
sok közös emléketek van,
sok mindent tudtok egymásról,
hiába szeretitek egymást, két hónap alatt még nem olyan mély a kapcsolatotok mintha évek óta együtt lennétek,
túl fiatal vagy még ehhez,
akkor szeretnél férjhez menni, ha már gyereket is szeretnél, ami még nem most lesz
ilyesmiket :D persze olyat ami igaz is :D
a házasság szó egy emberöltővel ezelőtt mást jelentett mint most.akkor ha férjhez ment egy szép lány mindenki szegényebb lett egy álommal hogy"elkelt"ha ma valaki férjhez megy annyi a reakció hogy "egy ideig foglalt lesz aztán vagy felszabadul vagy nem.."
szerintem csak téged akar elkápráztatni mennyire komolyak a szándékai mert a nagykönyvben ami szintén kezd lejárt szavatosságúvá válni az van mennyire családcentrikusak a nők.
25évesen még nincs kapuzárási pánik pláne nem fiúnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!