Elegendőek az alapgyakorlatok, vagy érdemes lenne mást is csinálni?
Figyelt kérdés
Alapgyakorlatok alatt a fegyencedzés mesterhatosát értem[fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, lábemelés, híd, fekvőtámasz kézállásban(nyilván fokozatos lépésekben)].
Egyéb gyakorlatok pl hasprés, kitörés, lábemelés oldalra, hátrafelé, kézi súlyzóval gyakorlatok meg ilyesmi. Szóval kell, ajánlott-e kiegészítés?
Köszi.
2020. szept. 13. 10:28
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mi a célod. Ha fogyni szeretnél és hetek óta nem tűnnek el a kilók, érdemes cardio edzést is belerakni(futás, bringa stb.) ha tömeget szeretnél növelni, úgy gondolom súlyzós gyakorlatokat kell jobban megtolnod, de étrendek is vannak az interneten. Remélem segítettem, jó edzést!
2/5 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok, de hájas:S Szóval kevés az izom, de van némi felesleg. A zsír helyére és még egy kicsit pluszban szeretnék izmot. Na meg erőt, elpunnyadtam:/
2020. szept. 13. 14:28
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi:)
2020. szept. 13. 14:28
4/5 A kérdező kommentje:
És lány vagyok😶
2020. szept. 13. 14:29
5/5 anonim válasza:
#1 vagyok. Ha már hetek óta csinálod és semmi változás nincs, érdemes elmenni egy edző tanfolyamra, vagy személyi edzőhöz, ő meghallgatja, hogy mit szeretnél és úgy ad edzési tanácsokat. Ha ezekre nincs pénzed ajánlom figyelmedbe az úszást, az szinte minden izmodat megmozgatja. Örülök hogy változni szeretnél, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!