Akik itt hízókúrázgatnak, azok tényleg hízni akarnak vagy csak fel akarják mérgelni a fogyókúrázókat?
164 cm és 43 kg...17/l.
Már sokszor mondtam magamnak, hogy inkább lenne rajtam pár kiló plusz, minthogy ilyen vékony legyek. Ez nem provokáció, de gondolom te túlsúlyos vagy ezért irigykedsz. Vannak azon emberek akik a levegőtől is híznak és vannak akik a sok kajától sem híznak. Én ha egy nap kevesebbet eszek, már fogyok
Énis hízni szeretnék 169 cm és kb 50 kg vagyok.
Pedig szedek fogamzásgátlót is.
Mások szemszögéből ezt sajnos nem tudom leírni, de az enyémből igen.
18 éves lány vagyok, kb 165-170 centi között 41 kiloval.
Amióta az eszemet tudom, hízni szerettem volna, a barátom be is vallotta, hogy neki valahogy jobban tetszenek a teltebb lányok, ami nem zavar, mert mi nyíltan beszélünk az ilyenekről a kapcsolatunkban. Abszolút mindent kipróbáltam már, mindenféle gyógyszert, "diétát", tömegnövelőt, de egyszerűen gyors az anyagcserém. És nem mondom, hogy nem volt olyan alkalom, hogy ne esett volna jól, amikor megdicsérik az alakom, DE
1. Nem találok sehol olyan ruhát, ami jó lenne rám. Egy nadrágot nagyon sokáig kell vadásznom a boltokban, mire találok olyat, ami a derekamra és a lábszáramra is jó, esetleg talán még tetszik is (a nadrágjaim nagy része sajnos nem is tetszik)
2. Én sem vagyok boldog a külsőmmel, ugyanúgy mint azok, akiken van egy kevés felesleg. Nem érzem magam szépnek, ha belenézek a tükörbe. Nincs rajtam egyszerűen fogás, elől deszka, hátul léc vagyok (gyakran a legkisebb melltartó is túl nagy rám)
3. Minden egyes évben kaptam a védőnőktől papírt, miszerint alultáplált vagyok, amitől anyukám minden évben elsírta magát, mert ő az, aki tényleg mindent megpróbál, hogy egyek amennyit tudok, de egyszerűen túl gyors az anyagcserém.
És ha ez nem volna elég, akkor kihangsúlyozom, én is voltam már suliban cseszegetés áldozata a súlyom miatt. Igen, a többség az az, hogy nem e fúj el a szél és hasonlók, de nem egyszer és nem kétszer lett kiemelve hogy "sehol semmim nincs", hogy mennyire eláll a nadrág a derekamtól, hogy én "hogy tudok szeretkezni a barátommal ha nincs mellem" és ezt így szemtől szemben, szó szerint.
Gondolkozz már el azon is légy szíves, hogy az én problémáim is teljesen ugyanolyanok, mint a túlsúlyosaknak. És kiemelném még egyszer, hogy nem érzem magam jól a bőrömben. Nem érzem szépnek magam. Nincs önbizalmam. És ez az, ami igazán számítana.
15. Együtt érzek veled.
Énis így érzem.
Nekem volt olyan időszakom amikor felhíztam 55 kgra és olyan boldog voltam egészségesnek éreztem magam.
De volt olyan is hogy 48 kg voltam és ismerős a melltartós téma de sokszor nemis szarakodok már melltartóval.. Olyan ruhát veszek fel ami elől fodros és nem kell melltartó.
Ahogy elérjük a 30at elvileg majd szaladnak a kilók. Mindenki ezt mondja.
Szedek vitaminokat. Régen ittam proteint de végén már hányingerem volt tőle és abba hagytam. Fogamzásgátlótól nem lehet hízni. Legalábbis nekem nem jött össze. Antidepresszánst is szedek mert amugy pánik beteg vagyok.
Attól is lehetne hízni legalábbis sokan híznak tőle. Én attól sem persze..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!