Fogyás után miért lettem alacsonyabb?
Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 16:23
1/8 anonim válasza:
Nem lettél alacsonyabb, valamelyik mérés rossz, vagy akár az eltérő napszak, fizikai fáradtság is befolyásolhat 1 centit.
2/8 anonim válasza:
ez furcsa, pont hogy magasabb kellene hogy legyél, mivel nem nyomja annyi súly a gerinced és egyenesebb lesz a tartásod
3/8 anonim válasza:
Ha abból gondolod, hogy lentebb ér a nadrágszára vagy a póló rajtad, akkor nem alacsonyabb lettél, hanem csak mivel nem feszül lentebb lóg.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, én arról beszélek hogy fogyókúra előtt 164 cm voltam, most már csak 158 és tényleg látszik, mivel az ismerőseimhez képes brutálisan kisebb lettem pedig nem voltam az.
2020. szept. 2. 19:42
5/8 anonim válasza:
Kizárt dolog 6 cm-el kisebbnek lenni, hacsak nem vágtak le a lábadból, vagy valami általam ismeretlen súlyos gerincdeformitást okozó és fájdalmas bajod lenne.
6/8 anonim válasza:
Ilyen egyszeruen nem letezik, kiveve, ha 164 centi voltal mondjuk 40 evesen, es most 70 eves vagy, mert az ember bizony a korral kicsit osszemegy. A magassagot a csont hosszusaga adja, csontbol pedig nincs fogyas.
7/8 A kérdező kommentje:
16 vagyok, 5 hónap múlva 17.:)
2020. szept. 2. 20:48
8/8 anonim válasza:
Igy mar ertem. Az elso meres teves volt, es idokozben nem te lettel alacsonyabb, hanem ok lettek magasabbak, mert megnottek kicsit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!