Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó fogyásra?

Ez jó fogyásra?

Figyelt kérdés

Nagyon kövér vagyok, 115 kiló.

Mai menüm.

Reggeli: egy pennys tökmagos pogácsa (a péksütiket hanyagolni fogom, de pont úton voltam, és a reggeli rosszullét miatt nem bírtam volna hazáig). Pár korty zéró Cola ,szintén hányinger ellen

Ebed: egy tál teljeskiőrlésű tésztával készült bolognai spagetti, kevés trappista sajttal

uzsonna: 10-15 szem tökmag

vacsora: 75 g bolti saláta mix, egy mandarin, fél tejföl (12%-os), 40 gramm csirkemellsonka

Vacsora után lehet eszem még párszem tökmagot hányinger ellen.

2020. aug. 31. 17:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Talán
2020. aug. 31. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
A mai napra igen, még inkább kevés is kb. 1400kcal. A súlyodon kívül semmi adatot nem adtál, lehet, ha magas férfi vagy, akkor inkább anorexiás adag. A szénhidrát is péksütivel, tésztával is csak 100g körül van, még IR-es diétába is bőven belefér.
2020. aug. 31. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Kezdetnek szerintem jó lesz, aztán majd kitapasztalod. Sok sikert! :)
2020. aug. 31. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Ne keveset egyel, hanem probalj mozogni es egeszsegesebb eteleket enni a masik pedig ezeket a Zero dolgokat hanyagold mert csak jobban meghozzak az etvagyad.
2020. aug. 31. 18:32
 5/11 A kérdező kommentje:
170 körüli nő vagyok. Igazából a mozgás nem nagyon jön szóba, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Kevés lassú séta fér bele, de inkább ágynyugalom. Inkább csak a boltba szoktam lesétálni. Csak a kaján tudok fogni.
2020. aug. 31. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor nagyon rosszul csinálod, inkább kezdj el kalóriát számolni, és a súlytartásra vagy 1-200 kalóriával kevesebbre beállni. 2200-2400 kalóriával a baba rendben fejlődik, mikor megszületik pedig a mostaninál 5-10kg-al kevesebb leszel.
2020. aug. 31. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha veszélyeztetett terhes vagy orvossal kellene ezt megkonzultálnod és nem az interneten.
2020. aug. 31. 20:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Az orvost hiába kérdezem, a veszélyeztetettségemnek semmi köze a súlyomhoz. Ugyanennyire voltam veszélyeztetett jópár éve, 82 kilósan is.
2020. aug. 31. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha az orvos nem is mond semmit, te lehetnél ennél sokkal tudatosabb. Ezzel a tempóval fogyhatsz 25kg-ot a terhesség végére, bár nem hiszem, hogy ez lenne a cél, ha egészséges gyereket szeretnél, és meg akarod őrizni a hajadat, fogaidat, és az erőnlétedet. Ez kb. 1000kcal deficit, mintha egy serdülő lány a szalagavatóra, vagy a bikiniszezonra készülne, pont annyira ésszerű.
2020. aug. 31. 23:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem próbálkoznék diétákkal veszélyeztett terhesként, de te tudod hogy a súlyod vagy a babád egészsége a fontosabb.

Számolj kalóriát, az a legbiztosabb. De azért legyen meg 2000 szerintem. Ha bírsz, tornázz.

2020. szept. 1. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!