Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a további fogyásra?

Figyelt kérdés

Leadtam eddig már 20 kilót. Így vagyok most 97 kg. Szeretnék 80-85 kilóra lemenni, de megállt a súlyom már 1-2 hónapja. Azóta tartom. (Egyébként a 160 grammos ch diétát követtem)

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem követtem ebben az időszakban rendesen a diétát, elég sokat bűnöztem, de legalább tartom a súlyom, ami pozitív.

Hogy vegyem rá magam, hogy a további 10-15 kiló lemenjem?

Az a legnagyobb baj, hogy folyamatosan sóvárgok azok az ételek után, amit nem szabad megennem.

És valahogy könnyebb lemenni munkaközben a mekibe, sparba, gyrososhoz kaját venni, mint otthon elkészíteni és elhozni magammal.

2020. júl. 15. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
15%

Sose értettem ezt az ilyen-olyan diéta f*szságot de lehet, hogy csak túl fiatal vagyok még hozzá.

Miért nem készítesz/veszel olyan kajákat amik egészségesebbek? Nálunk pl. a gyrososnál is vannak olyan kaják, amik bár nem 100%-ban egészségesek, de egy ÉLETMÓDVÁLTÁSBA és nem egy IDŐSZAKOS DIÉTÁBA beleférnek. Heti 2 "csalónap" sport mellett szűkösen belefér, ha életmódváltást csinálsz diéta helyett. Többi nap pedig egészséges hozzávalókból lehet csinálni pont ugyan olyan ízű kajákat, mint amik az egészségtelen és hízlaló alapanyagokból készülnek. Mondom ezt úgy, hogy vannak receptek amik kb. 15 percet igényelnek.

Persze, a meki hosszú távon sehogy sem fér bele egy elhízásra hajlamos ember életmódváltásába se.

2020. júl. 15. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azert mert egszseges kajaktol is lehet hizni, es azert mert egeszsegesen eszik, meg nem fog fogyni.. mivel ahhoz dieta kell, azaz a kaloria bevitelre figyelni

Kerdezo menni fog, gondolj arra milyen jo lesz vissza gondolni hogy nem adtad fel.. vagy mennyivel jobban erzed magad mar most

Esetleg nezz mozivacios posztokat, vagy ytn videokat ki hogy/mennyit fogyott

2020. júl. 15. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Azt nem írod, hogy sportolsz-e.

Ha eddig nem tetted, akkor most jött el az ideje! Cserébe többet ehetsz egy kicsivel.

2020. júl. 15. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, egészséges kajáktól nem fogsz hízni, ha nem zabálod magad fullra. Mindenkinek van egy napi kalóriaszükséglete, amit ha tart, akkor meg tudja tartani a súlyát, ha meg többet eszik hízni fog. Ha kevesebbet akkor meg fogyni. A kalória deficiten van a lényeg, akkor fogsz fogyni. És nem, nem mindegy miből viszed be az adott kalóriát. Be lehet vinni egészségtelen kajából, ami nem úgy fog hasznosulni, és normális kajákból is.
2020. júl. 15. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Eddigi eredményemet nulla sportolással értem el. Átgondolom, mire és hogyan lenne időm, mert igen, lehet, hogy nem ártana. Esetleg tudnátok javasolni valamit, hogy milyen fajta sporttal kezdjem, amit bírnék fizikailag is? Hiszen eddig semmit sem mozogtam, nyilván nem kezdhetem valami nehézzel, bár ki tudja, sajnos nem értek hozzá.

2020. júl. 15. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Kezdésnek a haladós sétát, majd futással váltott sétát, végül a futást javasolják - aminél kevés unalmasabb és lelombozóbb dolgot lehet elképzelni. Pedig hasznos, de akkor is... Ha nincs erős belső motiváció, csak egy sikertelen kísérlet lesz.

Erősebb a motiváció, ha valami társas helyre mész, fix időponttal. Akkor muszáj elmenni...

Séta helyett jó a kerékpár is (sok tekintetben jobb is), egy óra kényelmes tekergés heti 3-4 alkalommal szép nyári estéken nem rossz program. Mire eljön a sötétebb esték időszaka, lesz egy kis állóképességed, valami termes sportot is bátrabban fogsz választani.

2020. júl. 15. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!