Ha ágyon és nem a földön csinálom a fenék gyakorlatokat az úgy mennyire hatásos?
Ez vicc? Szerinted, ha nyitott szemmel hallgatod a Back in Blacket, akkor az csukott szemmel máshogy fog hangzani?
Csináld úgy, ahogy tudod. Mindegy, hogy ágyon, földön, jóga matracon, piros vagy kék gatyában vagy..
Ezek az otthoni "erősítő" gyakorlatok eleve nem igazán működő képesek.
Ha ezt az ágyban csinálod, ahol kicsit belesüppedsz és ez valószínűleg megkönnyíti azokat a feladatokat ahol valamelyik végtagodat kell felemelni.
Szóval ha mozogni szeretnél erősen ajánlanom a konditermet...
Próbáld meg. Ha valamelyik gyakorlatnál úgy érzed, túl könnyű, azt lehet, hogy megkönnyítette az ágy. De ha legalább néhányszor tudnád normálisan, padlón csinálni, akkor lenne összehasonlítási alapod.
Mondjuk nem tudom, hogy ilyen gyakorlatokat mennyire van értelme otthon, eszközök nélkül csinálni. Én csak tartásjavító/gerinctornát szoktam, azt lehet eszköz nélkül, de ha szemmel látható izmokat szeretnél, ahhoz elvileg nagyobb súly kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!