25 éves, túlsúlyos nőnek sok a napi kb.1600 kalória?
Figyelt kérdés
164cm és 81kg vagyok. Sikerülthet fogynom, ha mindennap 1300 és 1600 kalória közt étkezem? Edzeni jelenleg nincs lehetőségem, de itthon próbálok naponta legalább fél-egy órát tornázni és hetente kb. 40km-et biciklizem. Próbáltam 1300 kalória alá csökkenteni a napi étkezésemet, de folyamatosan éhes voltam mellette, most viszont 3 hete így étkezem és van, hogy 3kgval kevesebbet mutat a mérleg, de aztán néhány nap múlva megint 81. Túl sok az 1600kcal?2020. aug. 15. 16:31
11/11 anonim válasza:
Esélyes hogy az étrended összetétele nincs rendben a te anyagcseréd számára. Makrók hogy állnak? Ha így nem fogysz érdemben, viszont közepes, vagy magas a szénhidrátbeviteled, azt érdemes csökkenteni a fehérje és a zsír javára. Nekem ez bejött, pedig kalóriában így többre jövök ki mint előtte.
Egy kivizsgálás jó lenne, lehet hogy van szénhidrát anyagcsere zavarod. Akkor a megszokott szénhidrát alapú étrend nem ajánlott. És akkor sem ha gondot okoz a fogyás. Nem mindenáron az energiabevitelt kell a végtelenségig csökkenteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!