25 éves, túlsúlyos nőnek sok a napi kb.1600 kalória?
"Sikerülthet fogynom, ha mindennap 1300 és 1600 kalória közt étkezem?" Fogyni szeretnék, ha ebből nem jött volna le kedves #1.
Köszi #2, de akkor miért lehet, hogy a mérleg így ingadozik? 3 hét alatt a 3kgnak nagyon örültem, szerdán 78,9-et mutatott a mérleg, ma reggel viszont megint 81,6-ot, pedig nem étkeztem máshogy.
menstruáció okozhatja bevizesedsz
vagy túl sok sót vittél be és az képes vissza tartani a vizet
Szia!
Azt írtad hogy 1300-1600 között eszel, tehát nem minden nap 1600-at. Szerintem simán le tudsz így fogyni, pláne hogy fizikai munkát végzel és még tornázol is.
Én nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezem, 162 cm vagyok, 82 kilóról induldtam 2 és fél hónapja. Most 78 vagyok, tehát 4 kilót fogytam. Én is napi 1600 kalóriát eszek, heti egyszer 2000-ret. Nekem ülő/irodai munkám van, és csak minden másnap tornázom 1 órát + fél óra séta.
Szóval hajrá, tuti sikerülni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!