Sporthiánytól fogyhattam?
Minden ismerősöm mondja, hogy milyen vékony lettem, miért fogyok tovább, stb. , pedig abszolút nem fogyókúráztam. Picit tényleg fogytam, régebben 56-57 kg voltam, mostanában 54-56 kg között, bár ez talán nem olyan nagy különbség.
Még a karantén előtt jártam edzeni, bár nem túl sokat, heti 1 csoportos edzésre, plusz mellé 1 vagy 2 táncórára.
A karantén alatt a biciklizésre álltam rá jobban, heti 2-3 alkalommal mentem 1-3 órás túrákra.
Lehet amiatt fogytam, mert az izmokat elveszítettem?
Ráadásul sokkal pörgősebb életem volt, most a karanténos idő alatt eléggé ellusultam.
Az izmaimat elvesztettem vajon??
161 cm, nő, 22 éves
Tényleg minden ismerősöm megjegyzi ezt a fogyást, körülbelül az elmúlt hónapban 6 ismerősöm tette ezt szóvá.
Aztán lehet hogy a nyári ruhában jobban látszanak a csontjaim, a téli pedig eltakarja.
Tehát fogytál 1 kilót, hát ez borzasztó, még külön kommentelted is, hátha nem értjük. Nekem csak a reggeli pisi-kaki -2 kiló. Ha még a füvet is lenyírom, akkor délre 4 kilóval leszek kevesebb, mint amennyi este voltam.
Szívből kívánom, hogy ennél nagyobb problémáid soha ne legyenek az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!