Ekkora súlyfelesleget hogy adhatnék le?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, 160 cm és 98 kg. Igen, ez rengeteg, és igen, nincs a háttérben betegség, nem fogom erre. A zabálás miatt van, bánatomban mindig ettem, de megelégeltem. Egy ideig nem tűnt fel, hogy ekkora súlyfelesleg van rajtam, mert az arcomra koncentráltam és a többi testrészemhez képest elég karcsú derekamra.
Ám most eljutottam arra a szintre, hogy menni alig birok,hamar elfáradok, az önbizalmam valahol a 0 alatt és a kedélyem is ramaty.
Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van, mégis szeretném, ha megosztanák velem a módszerüket azok a sorstársak, akik hasonlóan nagy súlyfeleslegtől szabadultak meg. Kíváncsi vagyok a módszerükre és arra, mi motiválta őket végig.
2020. júl. 30. 13:27
11/11 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy a nasikat egészséges rágcsára cseréled, pl reszelt mézes répa, alma, szoval zölséget, gyümölcsöt, mazsolát csipegess, ha rádjön a nassolhatnék. És egyél mindenből joval kisebb adagot, plusz mozogj egyre többet. Már az is jó, ha mindenhová gyalog mész, ahová csak lehet. A többi meg majd beindul, kezdetnek jo ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!