Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzek, kalóriadeficitben is...

Edzek, kalóriadeficitben is vagyok, mégis egyre vastagabbak a combjaim. Miért? Mit tudok ellene tenni?

Figyelt kérdés

Szia(sztok)!

Fogyni szeretnék 3-4 kg-ot, ezért elkezdtem edzeni és odafigyelni az étkezésemre.

Minden tök szuper volt, már 1 hónapja csinálom ezt az egészet és azt vettem észre, meg a mérőszalag is mutatta hogy nem kellett összébbhúzni, hanem inkább engedni kellett rajta.

Sokkal vastagabb lett a combom és annyira taszít a látványa. Ha nem lenne rajta zsír, akkor nem zavarna hogy izmos. De így...

Mit tudnék ellene tenni? Ne edzek? De az azért szükséges... vagy nem?:/

2020. júl. 22. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

be vannak az izmaid durranva azért vastagabb a mérőszalag meg a combod

Diétázni kellene, hogy a zsir eltűnjön meg valami kardió jellegű mozgást csinálni mondjuk elkezdeni futni mellette és akkor eltűnik a zsir a testedről mindenhonnan

2020. júl. 22. 22:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Ooo értem. Köszi a választ!
2020. júl. 23. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, még egy utolsó kérdésem lenne: a Rubint Réka jellegű tornák kardió edzésnek számítanak?
2020. júl. 23. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél vissza az erősítésből és inkább kardiozz. Szerintem Rubint Rékának is van kardio edzése, de alapvetően inkább erősítő gyakorlatokat nyomat.

Ami nekem bevélt otthoni kardio, az a step aerobic. Pörgeti a pulzust és 15 perc után úgy izzadok, mint a ló.

2020. júl. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!