Edzek, kalóriadeficitben is vagyok, mégis egyre vastagabbak a combjaim. Miért? Mit tudok ellene tenni?
Szia(sztok)!
Fogyni szeretnék 3-4 kg-ot, ezért elkezdtem edzeni és odafigyelni az étkezésemre.
Minden tök szuper volt, már 1 hónapja csinálom ezt az egészet és azt vettem észre, meg a mérőszalag is mutatta hogy nem kellett összébbhúzni, hanem inkább engedni kellett rajta.
Sokkal vastagabb lett a combom és annyira taszít a látványa. Ha nem lenne rajta zsír, akkor nem zavarna hogy izmos. De így...
Mit tudnék ellene tenni? Ne edzek? De az azért szükséges... vagy nem?:/
be vannak az izmaid durranva azért vastagabb a mérőszalag meg a combod
Diétázni kellene, hogy a zsir eltűnjön meg valami kardió jellegű mozgást csinálni mondjuk elkezdeni futni mellette és akkor eltűnik a zsir a testedről mindenhonnan
Vegyél vissza az erősítésből és inkább kardiozz. Szerintem Rubint Rékának is van kardio edzése, de alapvetően inkább erősítő gyakorlatokat nyomat.
Ami nekem bevélt otthoni kardio, az a step aerobic. Pörgeti a pulzust és 15 perc után úgy izzadok, mint a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!