Koplalással fogytam 8 kilót úgy, hogy nem ettem 6 napid. Miket és hogy egyek, hogy ne jőjjönek vissza a kilók?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 11:34
11/24 anonim válasza:
kérdező, de most komolyan szerinted lehetséges az hogy ne szedj vissza?? mert ha ez lehetséges lenne mindenki ezt csinálná, egy hétig nem ennék és hopppá 8 kg lemegy. szuper és vissza sem jön. hát ez nem így van. először is a rossz hírrel kezdem. az egy dolog hogy a súlyod 8 kilóval kevesebb de az nem zsír volt amit leadtál, legalábbis nagyon minimális zsír, főként víz és izom. és a szervezeted ki van éhezve. azaz egy kis kajából is megpróbál mindent tartalékolni. épp ezért az éheztetés hosszútávú végeredménye az elzsírosodás. tudom nem hiszed el, és jól érzed magad és azt hiszed hogy ez volt a legjobb dolog amit tehettél. hosszútávon ez nagyon megbosszulja magát.
12/24 anonim válasza:
Valamennyi mindenképp visszafog menni. Lehet, hogy nem rögtön, de fog...Ez ilyen. :(
De hogy ne a duplája jöjjön vissza, egyél most még keveset, és fokozatosan emeld az adagot, plusz sportolj amennyit csak bírsz.
Így is visszamegy valamennyi, hiszen ezek a kilók nem zsírból vannak, hanem vízveszteség, izom, a beleid kiürülése. Szóval ennek nagy része nem is igazi fogyás még. De talán nem a duplája, mert bizony a jojo effektus erről szól.
13/24 anonim válasza:
Szerintem pár napig próbálj meg leveseken élni, amikbe egyre több mindent lehet belerakni. Kezdetben csak zöldségek, aztán némi hús, végül mehet bele tészta is, erre kb 1-2 hét alatt szoktasd vissza magad, utána pedig jöhetnek a könnyű szilárd kaják, így talán nem fog olyan sok visszajönni. A lényeg: ne disznótorossal indíts rögtön. :P
14/24 anonim válasza:
visszahíztad? tényleg csak napig fáj az éhség?
15/24 anonim válasza:
*tényleg csak 2 napig fáj az éhség?
16/24 A kérdező kommentje:
Igen,igazából igen..utána már nem igazán érzed
2010. okt. 10. 19:40
18/24 A kérdező kommentje:
hármat...
2010. okt. 16. 08:04
19/24 anonim válasza:
és mit ettél? bocsi, hogy ilyen kíváncsi vagyok, csak...
20/24 A kérdező kommentje:
szia! Semmi baj,csak nyugodtan.Végülis a legelején úgy kezdtem,hogy csak műzlit ettem reggel,és egy almát délután.A vége felé pedig délután is ettem műzlt.Ennyi volt.
Nem vagyok büszke rá,mostmár rájöttem,hogy butaság volt,de végülis,egy kicsit mégis megérte.
2010. okt. 16. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!