Koplalással fogytam 8 kilót úgy, hogy nem ettem 6 napid. Miket és hogy egyek, hogy ne jőjjönek vissza a kilók?
Hááát...gratulálok!
Bár nem helyes ahogy csinálod, de tudom én, hogy van mikor pont az ekkor elért eredmények adnak lelkierőt a folytatáshoz!
A lényeg, hogy MOST főként figyelj oda, hiszen valószínű, h az anyagcseréd lelassult, a szervezeted egy kissé "megbolondult"...így minden étkezést (akármennyire is kis adag meg minden) 3x meg kell gondolnod, hogy a leghelyesebben cselekedj!
Ajánlom, h reggelire egyél valami szénhidrátot...lehetőleg "értékes szénhidrátot" pl.: teljes kiőrlésű müzli, kenyér, zabkása stb.
Ezen felül naponta igyál jó sok folyadékot 3-4 liter, s egyél gyümölcsöt, zöldséget!
S ne feledj el mozogni! (ezért gondolom azt, h reggel mehet a szénhidrát, mert erő kell valahonnan...jó persze ha nem eszel, akkor magadat eszed :], na de az teljesen másként hat...
Aztán szép lassan ráállhatnál egy teljesen korrekt étkezésre, ami napi 5x-i lenne, s akkor tényleg úgy mint a Nagy Könyvbe! :)
A lényeg, h mozogj mellé!...az izmok csak ekkor fejlődnek, s az esetleges izomból való fogyást is így tudod a lehető legjobban elkerülni! Hiszen tudjuk, ha izomból fogyunk, akkor nem hogy szebbek lennénk, feszesek, hanem elég kis plötyik!
Kitartáááás!
utolsó,köszönöm....:)
Az előző pedig 11:45-nek ment..
Biztos van rá mód! :)
A lényeg, h ha már elkezdted, akkor ne add fel, de ezt így ne is folytasd, hiszen nem csak vékonyak akarunk lenni, hanem egészségesek is nem?!?!?!
Én a helyedben így csinálnám!
Ja!....s még véletlenül sem szabad elkeseredni, pláne nem feladni akkor, ha esetleg a súlyod stagnál vagy ne adj Isten egy kicsit többet mutat!
A lényeg a cm-kben van! ( ha súlyra mész, akkor tornázz és utána menj el szaunába, s utána állj mérlegre...de akkor tudnod kell, h iszol s máris ugyanott tartassz!)
Tudom nehéz, de menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!