Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással fogytam 8 kilót...

Koplalással fogytam 8 kilót úgy, hogy nem ettem 6 napid. Miket és hogy egyek, hogy ne jőjjönek vissza a kilók?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 11:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
koplalj tovább!
2010. aug. 3. 11:40
 2/24 anonim válasza:
nem ettél 6 napig???! ez naggggyon durva:O
2010. aug. 3. 11:41
 3/24 A kérdező kommentje:
voooooooo,oké,értem...Nem tartjátok egészségesnek.NEM lényeg!A kérdésre válaszoljatok,ha kérhetem
2010. aug. 3. 11:42
 4/24 anonim ***** válasza:
leves, gyümölcs,zöldség. később sport és mindenféle kaja (kivéve csoki,zsíros,lisztes, tudod,hogy mik a tilosak általában, a lényeg a mértéktartás).
2010. aug. 3. 11:44
 5/24 anonim ***** válasza:
58%
Visszajönnek! Annyira minimálisat kellene enned, hogy kb. az is felér a koplalással. Ahogy többet eszel (legyen ez, akár napi egy zsömle), rögtön raktározni fogsz. A szervezeted nem tudod kijátszani. Max. még az segíthet, ha elkezdesz rohadtul sportolni, és szép lassan emeled a napi kajaadagot. Akkor talán nem jön vissza, vagy nem annyi.
2010. aug. 3. 11:45
 6/24 anonim válasza:

Hááát...gratulálok!

Bár nem helyes ahogy csinálod, de tudom én, hogy van mikor pont az ekkor elért eredmények adnak lelkierőt a folytatáshoz!

A lényeg, hogy MOST főként figyelj oda, hiszen valószínű, h az anyagcseréd lelassult, a szervezeted egy kissé "megbolondult"...így minden étkezést (akármennyire is kis adag meg minden) 3x meg kell gondolnod, hogy a leghelyesebben cselekedj!

Ajánlom, h reggelire egyél valami szénhidrátot...lehetőleg "értékes szénhidrátot" pl.: teljes kiőrlésű müzli, kenyér, zabkása stb.

Ezen felül naponta igyál jó sok folyadékot 3-4 liter, s egyél gyümölcsöt, zöldséget!

S ne feledj el mozogni! (ezért gondolom azt, h reggel mehet a szénhidrát, mert erő kell valahonnan...jó persze ha nem eszel, akkor magadat eszed :], na de az teljesen másként hat...

Aztán szép lassan ráállhatnál egy teljesen korrekt étkezésre, ami napi 5x-i lenne, s akkor tényleg úgy mint a Nagy Könyvbe! :)

A lényeg, h mozogj mellé!...az izmok csak ekkor fejlődnek, s az esetleges izomból való fogyást is így tudod a lehető legjobban elkerülni! Hiszen tudjuk, ha izomból fogyunk, akkor nem hogy szebbek lennénk, feszesek, hanem elég kis plötyik!

Kitartáááás!

2010. aug. 3. 11:51
 7/24 A kérdező kommentje:
utolsó:Please,ne keseríts el...Biztosan van rá mód,hogy ne jőjjönek vissza...
2010. aug. 3. 11:51
 8/24 A kérdező kommentje:

utolsó,köszönöm....:)

Az előző pedig 11:45-nek ment..

2010. aug. 3. 11:52
 9/24 anonim ***** válasza:
49%
Na akkor téged megfog látogatni Yoyo-effektus bácsi. Majd írd le tapasztalataidat, mennyire rossz...én lassan fogyok direkt.
2010. aug. 3. 11:55
 10/24 anonim válasza:

Biztos van rá mód! :)

A lényeg, h ha már elkezdted, akkor ne add fel, de ezt így ne is folytasd, hiszen nem csak vékonyak akarunk lenni, hanem egészségesek is nem?!?!?!

Én a helyedben így csinálnám!

Ja!....s még véletlenül sem szabad elkeseredni, pláne nem feladni akkor, ha esetleg a súlyod stagnál vagy ne adj Isten egy kicsit többet mutat!

A lényeg a cm-kben van! ( ha súlyra mész, akkor tornázz és utána menj el szaunába, s utána állj mérlegre...de akkor tudnod kell, h iszol s máris ugyanott tartassz!)

Tudom nehéz, de menni fog!

2010. aug. 3. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!