Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással mennyit lehet fogyni?

Koplalással mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Olyan 7-8 kiló lenne a cél nagyon nagyon keves ido alatt. Konkretan augusztus elejeig...

Full koplalassal mennyi megy le?

(Azt a reszet at is ugorhatjuk, hogy ez miert nem jo, stb...tudok rola :))

Koszonom :)

2020. júl. 16. 02:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
Szédüléssel,gyengeséggel,alvászavarral,depresszióval,hajhullással jár. Ja es mivel nincs az embernek energiaja igy
2020. júl. 16. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:
27%
olyan leszel, mint a mosottszar. Ha nincs szerencséd kimarad a vérzésed és ettől már megborulhat a hormonrendszered.
2020. júl. 16. 13:26
 13/24 anonim ***** válasza:
56%

Koplalással fogytam, mert anorexiás vagyok. Eredmény: nagyon vékony láb, kar (izom nulla), csúnya bőr, haj (ami hullik), egyáltalán nem kívánom a szexet, gyenge vagyok, mentálisan kifejezeten gyenge, sírok ha hozzám szólnak.

Nincs menstruációm és csontritkulás veszélye fenyeget. Hetente járok dokihoz, tavaly kétszer voltam kórházban.

A koplalásnak két véglete van, 1. vagy anorexiás leszel és soha nem tudod abbahagyni, 2 elkezdesz zabálni (bulimia veszéy, vagy kóros hízás).

2020. júl. 16. 13:39
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Ezzel csak az a baj, hogy nem zsírt hanem súlyt fogsz veszteni ... az az izmot is fogsz égetni.

Amivel az a baj, hogy 7-8 kg elvesztésével nem fogsz úgy kinézni, mintha 7-8 kgot vesztettél volna.

Csak akkor van értelme, ha súly specifikus célod van. Azaz pl.: 100kg fölött nem tudsz tandemugrani, így le kell fogynod 100kgra.

Ha az a cél hogy jobban néz ki, akkor baromság...

2020. júl. 16. 20:54
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

3-4 kg biztosan:

Ha csak simán koplalással szeretnél fogyni azt nem ajánlanám. Én végig csináltam egy hasonlót 113-ról 79-re (5-7 hónap alatt), de tervezetten.

Ha ésszel csinálod nem lesz bajod, de mindenkinek más a szervezete, úgyhogy fő az elővigyázatosság.

Vegyél fehérje port, avagy tanácsosabb 300-450 gramm kaukázusi kefír per nap, ez lesz az alap kalória-fehérje beviteled, hogy ne nyírd ki a beledet és a szervezeted ne az izmokat kezdje el lebontani. A veszély, hogy hosszabb éhezés után teljesen átrendeződhetnek a bélbacik, aminek kellemetlen eredménye lesz 3-4 napig mikor újra kezdenél enni -hasmenés, folyós széklet - -> ezt próbálod meggátolni

Vegyél vitamin tablettát, olyat amiben minden van, zsírban oldódó, vízben oldódó és esetleg egyéb más nyomelemek... Kérdezz rá a gyógyszerésznél, hogy olyannak akik már öregek és műtét után vannak (és koplalniuk kell) mit ajánl, amiben minden van. Ezt naponta szedd.

A napi só beviteledre ügyelj (létszükséglet). Ezt én azzal kerültem ki, hogy vagy a kefírbe tettem sót, + mellé felvágtam 1-2 db paradicsomot, amit megsóztam és a nap közben fogyasztottam. Egyből észre fogod venni, hogy mikor nem eszel sokáig jobban kívánod a sót.

Vegyél vanília kivonatot, amit keverj a vizedbe (mértékkel a leírást kövesd), ez arra kell majd, hogy mikor beindul a ketózis, akkor a leheletedet elnyomja (gondolj a többiekre is). Ugyanez a lehelet az, amit a cukorbetegeket tudnak produkálni...

Na szóval a fogyás:Az első 2-4 nap az azzal tellik, hogy a szervezetedből kiürül az emésztett étel, amihez eszméletlen mennyiségű vizet használ a rendszer. Ilyenkor 2-3 kg-ot veszítessz, de ezt ne feledd, hogy víz és az előzőleg megevett ételek, ha újra elkezdenél enni, akkor vissza is jön majd, mert hát ez az emésztésed. Ha végig csináltad a kezdeti koplalást (vitaminnal, kefírrel, sóval) 2-4 nap után átvált a szervezeted ketózisra. Innentől már az éhség érzet is megszűnik, onnan tudod. Ekkor 0,4-0,8 kg-ot is eltud égetni a szervezeted egy nap, ez az ami már nem is jön vissza, és ezt akarod elérni.

Az én hetirendem így nézett ki. Naponta 100 fekvőtámasz, 100 felülés (15-20 perc mozgásnak minősült)

Péntek: rendesen ettem 2000kcal (pizza, whiskey, bor, szendvics). (nincs vitamin, nincs kefír, se sós paradicsom)

Szombat: 1200 kcal (szendvicsek főképp), nincs vitamin, kefír...

Vasárnap: 500 kcal (csak valami apróság) kefír, só

Hétfő-péntekig: 300gkefír+vitamin+1-2db sós paradicsom /naponta... Fontos kerülj ilyenkor bármit, ami inzulin választ válthat ki (mert előjön az éhség)

Ezzel úgy hetente 3-4 kg-ót égettem el. És nyilván hétvégente megvolt az ingadozás, amiről beszéltem, hogy újra megtelik a bendő.

Női hormonháztartáshoz sajnos nem értek, de közel 23 éves férfiként semmi bajom nem lett. Hajam nem hullt ki, mindenem tökéletesen működött, és tökéletesen mozgásszegény életmóddal adtam le a felesleget. Ezt azóta 4 év alatt többször végig vittem, ha felment felment mérleg 4-5 kilót, amit 2-3 hét alatt adtam le így. Úgyhogy nekem működött.

2020. júl. 17. 15:36
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Ja igen arra vigyázz, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyál 1,5-2,5 liter nálam, de ha lesz ingadozás, akkor ne aggódj mert csak a szervezeted hol felraktároz vízzel, hol lead, de garantáltan fogyni fogysz 0,4-0,8 kg / nap, és látszani is fog hosszú távon.

Üdítőket, alkoholt kerüld (a bennük lévő cukor, mint kalória elcseszné az egészet). Az édesítős üdítőket is kerültem, de másért (puffadást okoztak)

- Az édesítők (ha nem urban legend) elvileg ugyanúgy képes inzulin választ adni még ha kisebbet is, sóval ugyanúgy előhozhat éhség érzetet, ami csak kínzás, és kontraproduktív.

27F/186/80kg

2020. júl. 17. 15:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Waow nagyon szepen koszonom, hogy ilyen hosszan, ilyen hasznos valaszt adtal! Mindenkeppen beiktatom ezt a kefires dolgot. :)
2020. júl. 17. 18:36
 18/24 anonim ***** válasza:
28%
Nincs az az alkalom,amire erdemes hazavagni a szervezetet.. gondold at! Es konyorgom, ne csak azt lasd meg, akineka valaszaban (tok mindegy milyen aron) de a lehetoseget latod!!!
2020. júl. 17. 21:11
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
15# Azt sem értem, miért kell tippeket adni az ökörséghez!
2020. júl. 17. 22:01
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

19# Őszintén azért, mert koplalásról kérdezett, és hát vajmi tapasztalatom is van evvel vagy mi...

De tudom, vegyen diétás ételeket, diétás kólát, diétás Norbi fitnesz szeleteket és vegyen konditerem belépőt. Mindeközben fizessen végtelen mennyiségű pénzt fitnesz tanárnak, és a lényeg, hogy adjon le két havonta egy kilót mindezért, és így évekig tartsa fent "az ipart" több százezer forintért. És a legfontosabbat majdnem kihagytam, terjesszen tévhiteket és dogmákat mindenféle diétákról.

Mindeközben az egészséges ember, mint bármilyen élőlény, képes zsírt égetni, és ezzel fedezni a napi kalória bevitelt, azaz ketózist végezni. Ezt a folyamatot ismerve és ésszel alkalmazva "ideig" lehet fogyni elővigyázatossággal. Most csapjon belém a villám, hogy megosztottam személyes ismeretemet/tapasztalatomat...

2020. júl. 17. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!